2821
2789
شما سال اول قبوول شدین خانوم دکتر؟

اره عشقم

من اصلا جون پشت موندن نداشتم😂😂

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

سال دهم و یازدهم خیلی به خودت فشار نیار حتما تست کار کن نمیخواد در حد ۱۲٫۱۳ ساعت درس بخونی سال دوازدهم خسته میشی خیلی ها رو میشناختم از سال دهم به شدت سخت میگرفتن بعد سال دوازدهم مهم ترین سال شل کردن از چت جی پی تی هم میتونی برنامه بگیری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیکارشون داری اونام ادمن ماهم یه موقع ای همسن اونا بودیم😐نمیدونم اینکه خودتو بزرگ نشون بدی چه چیزی ...

الان به شما چه مربوطه که بیخودی داری جانب داری میکنی ازش؟

Your eyes say everything

اگه میتونی بگیر

اگه نمیتونی نه اشکالی نداره

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

2825
2823
2791
2779
2792