2777
2789
شما سال اول قبوول شدین خانوم دکتر؟

اره عشقم

من اصلا جون پشت موندن نداشتم😂😂

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

سال دهم و یازدهم خیلی به خودت فشار نیار حتما تست کار کن نمیخواد در حد ۱۲٫۱۳ ساعت درس بخونی سال دوازدهم خسته میشی خیلی ها رو میشناختم از سال دهم به شدت سخت میگرفتن بعد سال دوازدهم مهم ترین سال شل کردن از چت جی پی تی هم میتونی برنامه بگیری

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چیکارشون داری اونام ادمن ماهم یه موقع ای همسن اونا بودیم😐نمیدونم اینکه خودتو بزرگ نشون بدی چه چیزی ...

الان به شما چه مربوطه که بیخودی داری جانب داری میکنی ازش؟

Your eyes say everything

اگه میتونی بگیر

اگه نمیتونی نه اشکالی نداره

من از همه مردای جهان به جز پدرم و پدربزرگم و داییام با تمام وجود متنفرم.خدا پسرای خیانتکارو لعنت کنه بمیرن ذره ذره شکنجه بشن یه روز خوش نبینن. امیدوارم پسرایی که به همه دخترا چشم دارن و با همه لاس میزنن پاهاشون قطع بشه خدا هر روزشونو عذاب بده🤡

بهتر از حسرت و افسوس و تباهی و غم و بیکاری هست

نرهای نجس درخواست دوستی ندید بعضی البته واقعا هم هستند آقایون با شخصیت که تو سایت تاپیک های زیبا نوشتن اما اونایی که درخواست دوستی میدن بی شخصیت تریند