2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هم مشاوره گرفتم هم کلاس رفتم.جفتش بدرد نخورد و فقط پول گرفتن.جای شناخته شده هم رفته بودم

اگه خودت بلدی برنامه ریزی کنی و اونجوری نیستی ک باید کسی بالا سرت باشه تا درس بخونی اصلا سمت مشاوره نرو اضافیه،اگر نیاز داری یکی بکشونتت جلو و بهت برنامه بده باید مشاورهی خوب بگیری ک واقعا بهت اهمیت بده و البته هزینش هم زیاده

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.

اگه میخوای پزشکی و دندون قبول شی

حتماااا از الان با برنامه منظم جلو برو

وگرنه بعدا خیلی حسرت زمانی ک داشتی و استفاده نکردی رو میخوری

درس خوندن الانم ضرر نداره که

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

سلام عزیز دلم اگه امسال قراره بری پایه دهم بهتره از تابستون شروع کنی زیست دهم و یازدم رو کنکور خوندن و تست زدن شیمی جامع یکی از اساتید

بقیه رو فعلا با برنامه مدرسه پیش برو و تابستون یازدهم به بعد مشاور و آزمون بگیر

مگه رشته ت تجربی نیس؟

همین الانشم دیر کردی خواهر

اگ میخای مث ۹۰ درصد کنکورهای تجربی سیاه لشکر نباشی و یچی خوب قبول شی , باید از دهم خوب تست بزنی و کنکوری بخونی

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
بچه ها من پارتنر درسی میخوام هر سنی باشه مهم نیست من برای نمونه میخونم میخوام یکی باشه صبح زود باهم ...

برای نمونه کتاب 31 استان رو حتما حل کن من فقط اون رو حل کردم کامل ترازم 17000 شد

لطفا اقا یمون در خواست ندن

بچه دبیرستانیا ریختن اینجاها چراازکجا پیداتون شده از سیاره دیگه اومدین؟؟

چیکارشون داری اونام ادمن ماهم یه موقع ای همسن اونا بودیم😐نمیدونم اینکه خودتو بزرگ نشون بدی چه چیزی داره خفنی؟