2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 53 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کههه اعتماد بنفسم نابود شدههه چند متن و اینا خوندم راجب قرص لاغریا شاید برم همونا امتحان کنم

نع عزیزم لطفا سمت قرص نرو خیلی بدتر عوارضش ولت نمیکنه کبدت نابود میکنه لاغرم شدی باید هی دم دکتر باشی

میخوای بیا باهم

یه فرصت دبگه ب خودت بده باهم کم کنیم

من نزدیک چهل کیلو اضاف دارم

کیس اسلیو هم هستم

اما گفتم به خودم یه فرصت دیگع میدم و سفت و سخت پیگیر میشم و تاعید نصفش کم میکنم

نع عزیزم لطفا سمت قرص نرو خیلی بدتر عوارضش ولت نمیکنه کبدت نابود میکنه لاغرم شدی باید هی دم دکتر باش ...

منم میخام کم کنم چجوری باهم کم کنیم؟

من ۱۵ کیلو کم کنم فقط🥲

سال ۹۹ با کمک پزشک کم کردم الان برگشته البته اونموقع ۷۳ بودم الان ۷۰ ام دوماهه ۱۳ کیلو کم کردم قرص لاغری هم میخوردم

زور بالا سرم نیست نمیتونم رژیم بگیرم😭

منم میخام کم کنم چجوری باهم کم کنیم؟من ۱۵ کیلو کم کنم فقط🥲سال ۹۹ با کمک پزشک کم کردم الان برگشته ال ...

نه عزیزم قرص نخور

خوب نیست

بیا کم کنیم به هم وقتی باهم باشین انگیزع میگیریم راحتتره

من والا دو هفته ست یه کیلو ونیم کم کردم بااینکه خیلیم رعایت نمیکردم اصلا و تو اسباب کشی هستم و اصلا وقت نمیکنم

سلام دوستان حیفم اومدنگم من خودم یکی ازاونا بودم که باقرص لاغری گلوریا درب طلایی تومدت۶ماه 37کیلو کم کردم همون قرصی که همه تامیرسیدن بهم میگفتن تو معتاد میشی تومیمیری این قرصها کبدتو نابودمیکنه جوری که من دوماه یواشکی ازشوهرم قرص میخوردم اجازه نمیداد مصرف کنم وبعدیه روزی بدون اینکه من بدونم قرص روبرده ازمایشگاه ومن اصلا خبرنداشتم به خیالش میخواست به من ثابت کنه که من معتاد میشم وبعد یه هفته جواب ازمایش قرص که اومد دریغ ازذره ای مواد مخدر ،وتنها چیزی که توی این قرصهاست که بهت انرژی میده همون موادیه که توی انرژی هاست ومغازه هادارن میفروشن ،من الان یک ماه هست که دیگه قرص نمیخورم ن وابسته شدم ون معتاد فقط باید ازجای معتبرش خرید کنه جایی که مشاورداشته باشه راهنماییت کنه ن اینکه بعدخرید خطشو خاموش کنه ،من شمارشو میزارم اگه دوست داشتید بهش اعتماد کنید بادل وجون راهنماییتون میکنه وخیلی هم خوش برخورد ومهربونه 09375725653خانم بهرمان پیجش هم chaghi.laghariiii