مکاپین مدیر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 4832 بازدید | 43 پست بچه ها من میخوام لاغر شم تیروییدم کمکاره لووتیروکسین مصرف میکنم,یه قرص لاغری خوب بهم معرفی کنید,تردمیل هم زیاد میرم رژیم هم میگیرم 1397/03/08 | 01:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 منم تيروييدم كمكارهتردميلم ميرمانواع رژيما و دمنوشاي گياهي مثه ٥٠٤٠ مصرف كردم بي نتيجه بود اين قرصا هم امتحان كردن بي تاثير بودتنوييدليپو٦الكارتتينو چندتا از اين اسليمينگاو... توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
یاس296 عضویت: 1396/01/08 تعداد پست: 5435 اصافه وزنت چقدره عزیرم؟؟؟ خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
مکاپین مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 من با قرص لاغر شدم طی دوهفته ولی داغووون شدم هم از نظر روحیه ،هم جسمی از من میش ... اره یکی از عوارض قرصای لاغری اینکه انفتامین دارن ک عصبی میکنه ادمو,,ولی هشتاد کیلوام میخوام بشم 65
مکاپین مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 منم تيروييدم كمكاره تردميلم ميرم انواع رژيما و دمنوشاي گياهي مثه ٥٠٤٠ مصرف كردم بي نتيجه بود &nbs ... وای پس ما باید چیکار کنیم 😢😢
مکاپین مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 بعداز هروعده یکساعت پیاده روی تندکن، تو هفته دوکیلو میذاری زمین😉😄 حدودا اینکارو هم دارم میکنم
مکاپین مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 رژیم و ورزش کافیه دیگه. چرا با قرص سلامتیتو به خطر می ندازی؟ بدم میاد از چاق بودن
مکاپین مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 بچه ها من ادیوس و گرفتم حدودا پنج روز خوردم وای من حتی نیمساعت نتونستم بخوابم تو پنج روز,عصبیم کرد شدید,,نمیدونم حالا اصل بود یا نه
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 وای پس ما باید چیکار کنیم 😢😢 من كه واقعن افسردگي گرفتم ١٤ كيلو تا وزن سلامت و حدود ١٧ كيلو تا ورن مانكني اضافه دارم توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 بچه ها من ادیوس و گرفتم حدودا پنج روز خوردم وای من حتی نیمساعت نتونستم بخوابم تو پنج روز,عصبیم کرد ش ... بايد ٥-٦ ساعت قبل از خواب بخوري و ورزش يا پياده روي هم داشته باشي توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
مکاپین مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 من كه واقعن افسردگي گرفتم ١٤ كيلو تا وزن سلامت و حدود ١٧ كيلو تا ورن مانكني اضافه دارم من بدبخت رژیم هم میگیرم هیچی نمیخورم
مکاپین مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 52 بايد ٥-٦ ساعت قبل از خواب بخوري و ورزش يا پياده روي هم داشته باشي وای فاجعه بود پنح روز کلا نخوابیدم
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 وای فاجعه بود پنح روز کلا نخوابیدم حالا اينجوري امتحان كن توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 دوست داشتی بیا تو این تاپییک هفته ای یک کیلو یا بیشتر کم میکنی میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏