2821
2789

من روز عقد از داداشم میترسیدم تو روش نگاه کنم چون دوست داداشم بود داداشم مخالف بود ما ازدواج کنیم میگفت تو به بهونه کار میومدی خواهرمو ببینی اونم گفته بود من یه بار دیدمش اونم از نونوایی میومد نصف نونم خورده بود 😐😅

وقتی خوب تا کردی نشد مچاله کن 👍😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از داداشم میترسیدم تو روش نگاه کنم چون دوست داداشم بود مخالف بود ما با هم ازدواج کنیم میگفت به بهونه کار میومدی خواهر مو ببینی 😐 اونم گفته بود من فقط یه بار دیدمش اونم از نونوایی می یومد نصف نونم خورده بود 😅😐

وقتی خوب تا کردی نشد مچاله کن 👍😊

منم روز عروسیم تو ارایشگاه باخاهرشوهرام دعوا کرده بودم شوهرمطرف اوناروگرفت..خیلی هممهمون دعوت کرده بودیم براناهار..من خاستم به همش بزنم ولی خانوادم نذاشتن گفتن اینهمه مهمون دعوت کردیم زشته..بزور گذاشتم ارایشم کنه.متنفرم ازون روز

شیرازیم حال ندارم کاکو

قبل عقد ی سری اختلاف پیش اومد ک باعث و بانیشم بزرگترا بودن و منو همسرم هیچکاره بودیم با اینک کلی انتظار کشیده بودیم برا همچین روزی همین اختلافا باعث شد عقدمون عقب میفته و منم اون مدت واقعا حال و روز خوبی نداشتم روز عقدمونم ارایشگاه نوبت گرفتم ک نمدونم چی شد کنسلش کرد ارایشگره گف مشکل پیش اومده نیسم منم فرداش عقدم بود کلی گریه کردم اخرش ی نوبت گرفتم از ی جا دیگ و شبش مریص شدم صحبش رفتم بیمارستان سرم و... بعد ارایشگاه و همسرمم یکم اعصابش خورد بود وقتی اومد دنبالم ک ارومتر شد ولی موقع ک خطبه خوندن حس خیلیی قشنگی بود و بعدش کلی خوش گذشت بهمون 🫠

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

من با خانوادم اونم با خانوادش رفتیم عقد کردیم و تمام

ولییییی عروسیم هیچکس راه ندادم برا هیچی دخالت ندادم برا هیچی هزینه صفر تا صد تقریبا همسرم داد باهم کنار اومدیم مراسم برگزار کردیم شاد ترین بودیم

من عین چی استرس داشتم هیچیییی نخورده بودم کلا تو یه دنیا دیگه بودم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....