2821
2789

نفرت دارم از اون روز ،البته عقد و عروسیم یه روز بود

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم اونایی که با عشقشون ازدواج کردن اون روز بهترین روزه براشون

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه بهار امسال به حاجتم برسم🥲❤️

نفرت دارم از اون روز ،البته عقد و عروسیم یه روز بود

چرا؟

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه بهار امسال به حاجتم برسم🥲❤️

چرا؟

از همون لحظه که اومد آرایشگاه دعوامون شد ،سر سفره نزدیک بود کار بالا بگیره ،تو عروسی هم کلا قهر بودیم ،بدترین روز زندکیم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

عقدم خوشحال بودم.من عروسیم چون صبح زود رفته بودم ارایشگاه بی انرژی بودم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ولی عروسیم خوب بود روز عروسیم از ارایشگاه درومدم ممد با عشق نگام میکرد پرید بغلم ب تیم سالن لایک نشون میداد میگفت وعااووو عالیییی شده همسرم عااالیه میخواس بخورتم🤣

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻

2790
2823
2791
2779
2792