2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیشنهادم اینه حتی اگه عاشقترین زن دنیایید و دارید به عشقتون میرسید، سرکشی نکنید، ریش و قیچی رو بدید دست بزرگترا

اونا که برنامه بریزن هم سرتون بی کلاه نمیمونه، هم یادتون باشه، پسرا اون روز اختیاردارشون ننه و خواهرشونه، شما هی بخاطرشون از همه حقوق و خواسته هاتون میگذرید ولی اونا هی میگن آبجی اینجور گفت، ننه اونطور میگه

حماقت من رو نکنید

اونوقت روز عقدتون، عروسیتون، همه چیتون شیرین و روی روال میشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
ولی عروسیم خوب بود روز عروسیم از ارایشگاه درومدم ممد با عشق نگام میکرد پرید بغلم ب تیم سالن لایک نشو ...

😐😐😐

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
چرا😂😂

کلا خیلی ماجرا داشتیم من با همه یه دور بحثم شد اخه کلا خیلی حاضرجوابم نمیتونم حرف بخورم از قبلش ناراحت بودم خواهرم نتونسته بیاد بعد ارایشمم دوست نداشتم پاکش کردم خودم ارایش کنم خواهرش گفت از اول خودت ارایش میکردی چرا رفتی اینا خلاصه خیلی ماجرا داشتیم.. قهرم سر این بود که چرا وقتی با بقیه دعوا میکنم پشتمو نمیگیری هرچقدرم غیرمنطقی باشم باید ازم دفاع کنی😬 الان دیگه یاد گرفته همیشه حق با منه💅

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

حس فوق العاده بعد ۴ سال دوستی پرچالش ب هم رسیده بودیم فقط منتظر بودیم تموم شه بپیچیم بریم ویلا🤣🤣ماعقدو عروسیمون باهم بود

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

روز عقد 😄😄

وقتی از ارایشگاه میومدیم سمت محضر ماشین از کاپوتش اتیش زد بیرون وسط جاده ایستادیم تا اتیش خاموش بشه و کسی بیاد دنبالمون تا محضر😄

تو محضر هم فهمیدم قند واینا برام نخریدن و دست دوم خواهر شوهرمه و خیلی ناراحت شدم.

کیکی که هم سفارش داده بودم اماده نشده بود😒

ولیییی عروسی همچی با من بود و سلیقه من و هیچکی دخالت نکرد و خیلی زیباتر از تصورم برگزار شد که خاطرات عقد و شست😄🤒🧸

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست