2777
2789
عنوان

رژیم لاغری دومین روز

130 بازدید | 5 پست

به خودم قول دادم ایندفعه دیگه انجامش بدم ،دیروز اوکی بودم ، کاش امروزم بتونم تا اخر انجامش بدم ، وزنم ۶۴ احتمالا تا ساعت دو عصر فستم بعدش غذا میخورم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شبا خیلی سخت میگذره نمیدونم چرا ،خیلی اذیت میشم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فست فقط باعث میشه فشار بیاد بهت وسط کار ول کنی رژیمو توصیه کسی که بدووووون ذره ای گشنگی و سختی ۱۷ کی ...

فستو که باز میکنم دیگه گرسنگی نمیکشم ، خستم خیلی ،نمیدونم چیکار کنم همش رژیممو میشکنم دیکه گفتم اراده کنم اینبار تمومش کنم

فستو که باز میکنم دیگه گرسنگی نمیکشم ، خستم خیلی ،نمیدونم چیکار کنم همش رژیممو میشکنم دیکه گفتم اراد ...

من تجربه خودمو ۹۰ درصد اطرافیانمو گفتم فست به درد نخورد برا من متابولیسم بدنمم خراب کرده بود یک گرم کم نمیکردم وقتی رژیم درست درمون گرفتم و فشنگ غذا خوردم لاغر شدم

ای کاش خاور در میانم بود ولی در خاور میانه نبودم🤦🏻♀️

من تجربه خودمو ۹۰ درصد اطرافیانمو گفتم فست به درد نخورد برا من متابولیسم بدنمم خراب کرده بود یک گرم ...

وعده های یه روز رژیمتو میگی؟ از چند کیلو به چند رسیدی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز