2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مام پنج نفر بودیم به همه گیر میدادیم از نگهبان بگیر تا فاطی کماندو دست مینداختیم بدبختو.یکیمون عاشق یه نگهبان دیگه که شیفت عصر بود شد پسره جوون بود خوشتیپ.پسره هم فهمیده بود هی همدیگرو نگا میکزدن ما چار نفرم تو حیاط روبروی نگهبانی میشستیم دستشون مینداختیم این دو نفرو از خنده میمردیم.چقد راحت به همه چیز میخندیدیم الان دیگه افسرده شدم دیگه خندم نمیگیره

مام پنج نفر بودیم به همه گیر میدادیم از نگهبان بگیر تا فاطی کماندو دست مینداختیم بدبختو.یکیمون عاشق ...

چه قدر زود دوران دانشجویی میگذره از دوستات هم خبر داری یا مثل دوستای من ازدواج کردن خبر نمیگیرن از هم 

چه قدر زود دوران دانشجویی میگذره از دوستات هم خبر داری یا مثل دوستای من ازدواج کردن خبر نمیگیرن از ه ...

نه هنوزم رفت و آمد داریم هر دو سه ماه دوره میزاریم میخندیم مخصوصا اونی که عاشق نگهبان شده بود😂😂😂 گروه هم داریم تو تل.ولی خب مثه قبلا نیستیم باهم.

نه هنوزم رفت و آمد داریم هر دو سه ماه دوره میزاریم میخندیم مخصوصا اونی که عاشق نگهبان شده بود😂😂😂 ...

باز خوبه از هم خبر دارید ما هرکی درسش و تموم میشه دیگه فراوش میکنه

یه چیز بگم شاید باورتون نشه.اول ترم بود سر کلاس عمومی بودیم یهویی یه پسر واقعا خوشگل و خوشتیپ اومد تو دیر کرده بود ازون مغرورا هیچکسم نگاه نمیکرد به هیچ وجه. همه ی دخترا تو کفش بودن وقت آنتراک شد پسره رفت بیرون وسایلاشو نبرده بود بقران دخترا هجوم آورده بود تو کیفش میگشتن ببینن چند سالشه اسمش چیه و اینا😂😂😂 ما که غش میکردیم از خنده.

2790
2778
2791
2779
2792