2821
2789
عنوان

تفاوت سنی

288 بازدید | 14 پست

سلام

من مهرامم ۲۸ سالمه

خلاصه بگم

به یک خیریه کمک میکردم از طریق مددکار

اوایلش برام فقط یک مددکار ساده بود

ولی بعدش کم کم حس کردم دارم عاشقش میشم

یک خانم خیلی یا شخصیت محترم و زیبا.

و بالاخره بهش گفتم

بهم گفت من ازت خیلی بزرگترم فاصله سنیمون زیاده نمیتونیم باهم باشم

بهش گفتم برام اصلا مهم نیست

به نظرتون من اگه واقعا عشق خودمو بهش ثابت کنم میتونم نظرشو عوض کنم؟ چیکار کنم ک بهش ثابت بشه واقعا این سن لعنتی مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خودم افتادم که یکی که ۸ سال ازم کوچیکتره و از قضا هم اسم شمام هست دست از سر من برنمیداره ...

به نظر منم شما باید با هم سن خودت باشی . ۱۰ سال دیگه ایشون یه خانم ۵۰ ساله ست و شما ۴۰ سالته و خیلی با هم تفاوت پیدا میکنید . احساسی نباش . سعی کن با منطق برخورد کنی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
یاد خودم افتادم که یکی که ۸ سال ازم کوچیکتره و از قضا هم اسم شمام هست دست از سر من برنمیداره ...به ن ...

ایشون اگه الان ۵۰ سالشون هم ک بود من بازم عاشق بودم و قصدم ازدواج بود

بعد اصلا چهرشون نمیخوره به ۴۰ سال هم سن من نشون میدن

ایشون اگه الان ۵۰ سالشون هم ک بود من بازم عاشق بودم و قصدم ازدواج بود بعد اصلا چهرشون نمیخوره به ۴۰ ...

بله منم دقیقا همینجوری هستم . اما فقط ظاهر نیست اختلاف سن در کل خیلی مشکلات به وجود میاره.الان شاید نه چون ایشون هنوز جوون هستن ... ولی تو سن بالاتر فرق داره

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند