2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکیه بابا خوبه.

بهش فکرنکن و وقتت رو بابتش هدر نده. خیلی چیزای مهم تر هست سعی کن روی اون چیزایی که دست خودته کار کنی و تقویت شون کنی. قدت هم متوسط و نسبتا خوبه اگه نگرانشی میتونی مثلا استایل هایی بزنی که بلندتر هم دیده بشی یا کفش و کتونی با لژ بپوشی یا بری باشگاه که بهتر هم بشی. اما در کل قدت بد نیست.

من ۱۷۶ ام و حداقل برای آبرومم ک شده دوس دارم مردا قد بلند باشن تو خیابون راه میرم جلب توجه نکنم🤣

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

خودم پسرم و ۱۷۰ ام دیگه .

خب طبیعیه باید با یه دختری باشین که از خودتون کوتاه تر باشه ک بهم بباین وگرنه مشکل خاصی نیس که

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من چن ماه پیش از یه پسر قد ۱۷۰ خوشم اومده بود البته اون اولش اومد کلی ابراز علاقه کرد با اینکه یه سری شرایط سخت داشت اما وقتی کم کم بهش علاقه پیدا کردم دیگه شرایطش به چشمم نیومد و فقط خودشو دوس داشتم و میخواستم باهاش بسازم. تا من احساساتم شروع شد بهم بی توجهی کردی انقدررر ناراحتم کرد و از بعضی خط قرمزام گذشت که از چشمم افتاد حتی نیومد دلداریم بده وقتی اشکمو درمیاورد ناراحتیم براش مهم نبود یه بی احساس و بی درک و فهم بود. اخرشم بهش گفتم لیاقت دوست داشتنمو نداشتی

من چن ماه پیش از یه پسر قد ۱۷۰ خوشم اومده بود البته اون اولش اومد کلی ابراز علاقه کرد با اینکه یه سر ...

دقیقا عین همین اتفاق برام پیش اومده و دقیقا همین قدش بود حتی ۱ سانت کمتر 😐تو تهش چکار کردی؟