2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم برگرده

1175 بازدید | 22 پست

رفیق باز بود خیانت کرد کلا این اخریا انگار دوسم نداشت انگار از خداش بود من برم دید دارم میرم هیچی نگفت بعدم یکساله یه تک زنگ بم نزده انقدرم اذیتم میکنه اخه یکی نیست بگه تو که نمیخوای دیگه اینکارات چیه تفافق کن تموم شه ولی هی کشش میده هی شکایت خیلی خسته شدم دلم میخواد برگزدم ناراحتم ک زندگیم خراب شد هنوز یکسالم نشده بود وسیله های خونرو ک خودش خریده بود برده بود گذاشته بود خونه ننش استفاده کنه وسیله های شخصیمم یکمیشو دور انداختن بقیشم دادن فامیلاشون

h

جدا شدین ازش?

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برامنم 6ماهه رفته بهانه تراشی کردورفت.

معتادبی لیاقت

3تابچه بی پناه ول کردرفت.

پسرم 4ماهش بودالان ی ماهه دیگه 1سالش میشه

بیزارم ازش

ولی همچنان منتطر

مادرشوهرم اجاره خونه میده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نه خیانت نه رفیق بازی دلیل درستی برای طلاق و نابودی زندگیت و ایندت نبود میشد رفیق بازیش با بالا رفتن سنش کم میشد و سیاست خودش رو داشت خیانت هم همینطور تو زمونه الان عادیه از کجا میدونی شوهر بعدی خیانت نمیکنه قدیما طرف میره ازدواج مجدد میکنه زن دوم میگیره زن اولی زندگیش رو خراب نمیکنه خودشو بی آبرو نمیکنه تا آخر رو سر بچه هاشه نمیدونم حالا ان شالله که شوهرت برگرده برو باهاش صحبت کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز