2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 22 پست

فرض کنیم برگشتی اصلا

چطور میخوای بری وسایل ت خونه این و اون جمع کنی؟؟؟

اون معلوم ک ۱ درصد هم نمیخواد ک وسایل و هم پخش کرده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه خیانت نه رفیق بازی دلیل درستی برای طلاق و نابودی زندگیت و ایندت نبود میشد رفیق بازیش با بالا رفتن ...

خدا شفات بده

🥸 .. امضامو دیدی برام دعا کن برگرده و به مراد دلم برسم برات دعا میکنم 💖🙏و او رفت، مثل رؤیایی که قبل از بیدار شدن محو میشودو من بیدار شدم با قلبی خالی تر از شب:)"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیانت نه رفیق بازی دلیل درستی برای طلاق و نابودی زندگیت و ایندت نبود میشد رفیق بازیش با بالا رفتن ...

😑😑😑😑😑😑😑😑 مرده میره خیانت بعد میگی زن خودشو بی آبرو نمیکنه؟؟؟ حالتون خوبه واقعا؟؟؟؟ خیانت عادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

خیلی ببخشید از نظر شما چی بجز خیانت دلیل درستی برای جدایی هست؟ی چیزایی میگین بخدا

قطعا درحال حاضرجایی زندگی وشرایطی داری ک ازش راضی نیستی .مودت پایین اومده و میگی اگ سازش بیشتری میکردم حداقل تو خونه ی خودم بودم ولی بهاش ؟ رفتن جوونیت .. مریضی ...اعصاب خوردی ..تنش ..استرس ... و .... می ارزه ؟ سعی کن استقلال شخصیتی و مالی پیدا کنی دیدت رو به جهان عوض کن ادم های خوب سرراهت قرار بگیره ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز