2777
2789
عنوان

ازدواج

288 بازدید | 7 پست

ب نظرتون ازدواج با پسری ک بازاریه و گلیم خودشو میکشه از اب (زیاد تو امور دخترونه وارد نیست)یعنی من باید یادش بدم چیو با چی بپوش ک خوشگل باشه و دختر بازی نکرده ک بلد باشه ی سری چیزارو

ولی محبت کردن بلده

یا ازدواج با ی پسر امروزی ک ظاهر شیک داره به قول معروف بلده کاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر بازاری گرگه خواهر من پسر بازاری ساده نداریم چون تو بازار دووم نمیاره

خب برای طرف مقابلش که دیگه نیست؟! اخه خواستگارای دیگه ا هم داشتم بعد از این اقا سه مورد دیگه بود ک یا مذهبی بود یا خونه نداشت یا ماشین نداشت از این جهت ک تو رفاه باشه ادم مگه بده؟ تازه به قول معروف رام خودته

بررسی کن پسر اول چرا با دخترا ارتباط نگرفته ...دیدم که بعضی از همچین آدمهایی بعد ازدواج مثل یه عقده ...

چون از زمانی ک ۱۰-۱۵ساله بوده همش دنبال کار بوده و حمایت پدر نداشته پس مجبور بوده برای زندگیش تلاش کنه و فکر نمیکنم اهل خیانت باشه

همون گزینه اولگزینه دوم خودت میگی بلده کاراین جامعه ام خیلی پسر خوب کم پیدا میشه

اره خودمم همینو میگم اما متاسفانه باید حوصله به خرج بدم و صبوری کنم تا ب خواسته من نزدیک تر بشه البته بگم پسر مردم عیب و ایرادی نداره قدش بلنده چهارشونهس فیس اوکیه ولی من سر ترم و اینکه چون تنها بوده و بیشتر مجردی زندگی کرده ی چیزایی رو باید بهش گوش زد کنم

2790
2778
2791
2779
2792