2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این از اولم نمیخواسته ۹ سال نگرفته الانم الکی اومده و باباش الکی بهم زده

چقد کاربریتو دوس دارم😅

به احمقانه ترین شکل ممکن دلتنگ کسی هستم که هیچ خیابانی را با او قدم نزدم

اگه بخاد راضی کردن باباش براش سخت نیست😅بهرحال خواستن توانستنه

[من22سالمه ، اما هنوزم همون دختر بچه کوچولو، نازنازی ، حساس ، لوس و قرتی سابقم💄💅🏻]خانومای خوشگل هیچ وقت با من پرابلم نداشتن🎀خوشبختی شاید همین لحظه های تکراری و کسل کننده ای باشه ک حواسمون نیست داره میگذره🍬آرزو میکنم همه باهم بخندیم ، شاد باشیم ، زندگی کنیم...زندگی کنیم ن زنده مانی ، ای کاش همه باهم خوشبخت باشیم و کسی نباشه ک حسرت بخوره ، کسی واژه ی "ای کاش"روی زبونش نچرخه..انسان ها را دوست دارم ، انسانیت را بیشتر [روناس آرا]بنظرم از یجایی ببعد وقتی دیدی نمیشه و زورت نمیرسه رها کن و به خدا بسپار ، خدا رفیق ترین رفیق دنیاس ، بهش که تکیه کنی بد نمیبینی خلاصه بخام بگم برات :وقتی دلت از زمین گرفت ، به آسمون نگاه کن;)🧡دعا کنید شرایطمون اوکی شه و همه چیز باب دلمون بشه🫠عضو جدید نیستم سیسیا ، اندازه موهای سرم کاربری داشتم و از ۱۴۰۰ اینجامممم🫡 ❌آقایون سایت درخواست ندید اه❌

مگه تو گفتگو چی رد و بدل شد که باباش گفت نه !؟؟

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

مگه تو گفتگو چی رد و بدل شد که باباش گفت نه !؟؟

باباش گلا مخالف غریبه بود

که با غریبه ازدواج کنه

ما موندیم گفتیم راضیش می کنیم

با هزار بدبختی راضی شد و اومد

بعد ۴ روز دوباره نظرش برگشت و گفت کلا بهم نمیخوریم

چون اون بختیاری ان ما کردیم

اووووو ۹ سااااااالللللل انیدوارم انقد عاشقت باشه باباش رو مجاب کنه دوباره بیان

دوباره داره تلاش میکنه و صحبت میکنه

ولی بازم باباش مخالفه و میگه اصلا دیگه موضوع رو باز نکنید

2790
2778
2791