سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اگه بخاد راضی کردن باباش براش سخت نیست😅بهرحال خواستن توانستنه
[من22سالمه ، اما هنوزم همون دختر بچه کوچولو، نازنازی ، حساس ، لوس و قرتی سابقم💄💅🏻]خانومای خوشگل هیچ وقت با من پرابلم نداشتن🎀خوشبختی شاید همین لحظه های تکراری و کسل کننده ای باشه ک حواسمون نیست داره میگذره🍬آرزو میکنم همه باهم بخندیم ، شاد باشیم ، زندگی کنیم...زندگی کنیم ن زنده مانی ، ای کاش همه باهم خوشبخت باشیم و کسی نباشه ک حسرت بخوره ، کسی واژه ی "ای کاش"روی زبونش نچرخه..انسان ها را دوست دارم ، انسانیت را بیشتر [روناس آرا]بنظرم از یجایی ببعد وقتی دیدی نمیشه و زورت نمیرسه رها کن و به خدا بسپار ، خدا رفیق ترین رفیق دنیاس ، بهش که تکیه کنی بد نمیبینی خلاصه بخام بگم برات :وقتی دلت از زمین گرفت ، به آسمون نگاه کن;)🧡دعا کنید شرایطمون اوکی شه و همه چیز باب دلمون بشه🫠عضو جدید نیستم سیسیا ، اندازه موهای سرم کاربری داشتم و از ۱۴۰۰ اینجامممم🫡 ❌آقایون سایت درخواست ندید اه❌
آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹