2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ناراحت شدم اینطوری جبهه گرفتن حق دارن ناراحت شن ولی نه دیگه اینطوری شورشو درارن..

والا اینجا همه چی شوره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شوخی عزیزم.  استارتر مثال زد من هم با مثالش شوخی کردم.

باج بده مرد وقیح تو نوبته خخخخ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من از راست و دروغش خبر ندارم دقیق! ولی اینکه یه نفر با چند کاربری بیاد همه رو سرکار بزار اصلا جالب ن ...

جالب نیس ولی دیگه ایقدم لزومی نداره همه بیوفتن ب جونش

من نه ثمینو دیدم نه میشناسمش صرفا ب یک خاطر دنبالش میکردم اونم عقایدش بود..

اینجا مجازیه بادنیای واقعی فرق داره ایقدر نباید جدیش گرفت.

کارشم ندارم چندتاکاربری داره میمون داره یا نداره چون عقایدش با حس های درونی من همخوانی داشت مجددا دنبالش میکنم

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

استارتر الان دقیقا شما از کحای ثمین کدوم یکی  خوشت اومده که میگی از شهصیت و بیانت خوشم میاد.از کدوم یکی دقیقا؟؟؟از شخصیت ساریتای عقده ایی دروغگو که کمبود های درونش رو در قالب یه مشت فیلم بازی برای بجه ها نمایش میداد و دزدی میکرد و چیزی که مال خودش نبود رو میگفت ماله منه بعد که لو رفت خیلی ریلکس گفت فانتزی ذهنیم بود

یااز ثمینی که خودش رو در پوشش یک زن  مطلقه امروزی نشون میداد و طوری وانمود میکرد که تحت سلطه ی هیچ مردی نیس بعد به نظر خودش با یقه باز نشستن جلوی برادر شوهر هیج ایرادی نداره و هر کس فکر بد کنه خودش مریضه و دلیل طلاقش رو همین مورد

عنوان کرد

یا از کایمهر خوشت میاد زنی پر از تحربه و سختی زنی پر از استقلال .

کدوم رو دوست داری؟؟؟؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
حالا استارتر جاشه ک یه گزارش بزنم بگم ک با اسمت بااحساساته کاربرا بازی کردی ؟؟؟؟😂

اقا بشم میمون ساریتا حله گزارش نزنی؟ گنا دالما 🙈

استارتر الان دقیقا شما از کحای ثمین کدوم یکی  خوشت اومده که میگی از شهصیت و بیانت خوشم میاد.از ...

الان ثمین وساریتا یک نفرن؟؟؟؟؟؟من گیج شدم 

کایمهر چی میشع این وسط؟؟؟؟

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
والا اینجا همه چی شوره

بنده خدا چه فحشایی که بهش ندادن

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
اقا بشم میمون ساریتا حله گزارش نزنی؟ گنا دالما 🙈

😂😂😂😂😂😂😂ن همون میمونمت خوبه

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
اثبات ک نمیشه فقط در حد حرف باقی میمونه مگه نینی یار آی پی رو چک‌کنهدکه اونم غمگین و خاتون و اقای پد ...

نی نی یار فهمیده ساریتا و ثمین یه نفرن از روی آی پی هاشون

خوده ثمین  در تایید گفت ساریتا به زور گوشیشو گرفته و عضو شده با شماره اون

توخوده( بیاید براتون توضیح بدم) گفته

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
استارتر الان دقیقا شما از کحای ثمین کدوم یکی  خوشت اومده که میگی از شهصیت و بیانت خوشم میاد.از ...

الان همه رو دوست داشته باشم مشکلیه ؟ جدا از این حرفا من از اون شخصیت ثمین مجازی خوشم میاد که مثل گذشته خودمه زمین خورد و بازم ایستاد حالا دیگه کاری ندارم ساریتای مجازی چکار کرد و کی بود . برای من تو مجازی ساریتا و ثمین و خاله سوسکه و بمانی و‌نوه مادربزرگ هر کدوم شخصیت های مجازی جدا از همن . ضمنا اون قسمت لباس باز و برادرشوهر رو ندیدم و نمیپسندم

وای امروز حالم بد شد بااین مسیله هی این هست اون نیست اون فلانه بیساره بسه دیگه گند زده شده توسایت&nb ...

والا هست یا نیست که چی خودمونم معلوم نیست کی هستیم