2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست
اگر مرد ستیزی با من یکی هستی

سعی کن دروغگو ستیز باشی حالا مرد وزنش فرق نداره

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه با مونا تهرانی یکی باشم😯

مونا که خودمم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا آخه جو خط خطيه الان،ميگم شاهد تاپيكاى شنيدين آفرو و سوگل ثمين هستن نباشيم بخاطر يه مثال😑

آره، یه عده باور میکنن شوخی رو.

ممنونم❤

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
سعی کن دروغگو ستیز باشی حالا مرد وزنش فرق نداره

والا مرد ستیزم نیستم اینجا چون میگم اقایون حد و مرز رو رعایت کنن نیان تاپیک عکسبازی نظر بدن شدم مرد ستیز 😐 از لحاظ دروغم که ذات وجودیم اصلا قبول نداره دروغ رو بنظرم دروغگو ترسوهه منم ترسو بار نیومدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

منم همین نظرو دارم

نمیفمم  بچه ها چشونه اینطوری پلیس بازی درمیارن کل سایتو ریختن بهم ینی اگ قتل میکرد ایقدر زجر نمیکشید بیچاره...

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
نگو ک اینا همه یه نفر بودن

شوخیه عزیزم یه مثاله

منم همین نظرو دارم  نمیفمم  بچه ها چشونه اینطوری پلیس بازی درمیارن کل سایتو ریختن بهم ینی ...

والا خب چکار دارن کی کیه .حالا یکی بلوف میزنه رو میشه بحثش جدا

اقا جان واگذارتون میکنم من خودمو گم کردم  من کیم پ 😢😢😢😢😢😢😢😢

تو منی خب منم نینی یار ۴ 🤣

والا من یکی که هیچ زمان دنبال الگو نبودم و همیشه برخلاف جریان رود شنا کردم . بت پرستم نشدم ناراحتم ن ...

ایول داری .چیه همه جا باند بازی و بزرگ کردن یکی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.