2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست
مثال زده عزیز؛ نیت بدی نداشته.

الان با گرز ثمین تو سرم میزنن🤣

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

حالا استارتر جاشه ک یه گزارش بزنم بگم ک با اسمت بااحساساته کاربرا بازی کردی ؟؟؟؟😂

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا اعتماد نميكنم  اينجا به كسي  من يا دروغ نميگم  يا بخوام همه چي رو نميگم و ...

مجازی یه قانونایی داره متاسفانه قبلا بیشتر رعایت میشد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من فك كردم همه  همن 😕😕😕 ببخشيد

خخخخخ منم هستم چند تا روحیم در چند تا بدن

طرفداری کردن از شاخای مجازی اصن کار درستی نیس  بعدش تو زرد از آب درمیان دل خیلیا میشکنه

حرفاش درست بود، حالا حتی اگه خودشم آرزوی رسیدن به اون حرفا رو داشته باشه!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

چرا کسی رو بت میکنید که حالا انقدر ناراحت بشید

چرا طرفداری بیخودی میکتید

چرا باند تشکیل میدید

من طرفدار هیچکس نیستم

من مثلا آفرودیت رو دوس دارم توی 6 تا تاپیک هم نظریم ممکنه توی دو تا تاپیک هم نظر نباشیم

چرا خودتون نیستن ..چرا همیشه نیاز به الگو دارین فکر کنم چون از بچگی توی ذهنتون کردن اینو

خودتون باشین مستقل باشین از نظر فکری

انقدر وابسته تفکرات این و اون نباشین

من کی بودم پ😕😕😕

اگر مرد ستیزی با من یکی هستی

مثال زده عزیز؛ نیت بدی نداشته.

والا آخه جو خط خطيه الان،ميگم شاهد تاپيكاى شنيدين آفرو و سوگل ثمين هستن نباشيم بخاطر يه مثال😑

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
منم همینو میگم اصلا دو هزار تا کاربری داره ولی این کاربریش حرفاش به عقل منم جور درمیاد

والاخودش میگه عقایدمهم نبوده ویه مشت حرفه دروغ وراستش مهم نیست من ازاین لجم گرفت

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
چرا کسی رو بت میکنید که حالا انقدر ناراحت بشید چرا طرفداری بیخودی میکتید چرا باند تشکیل میدید من ...

والا من یکی که هیچ زمان دنبال الگو نبودم و همیشه برخلاف جریان رود شنا کردم . بت پرستم نشدم ناراحتم نیستم و نمیشم حتی اگر ثمین و ساریتا یک نفر باشن .اینجا مجازیه تو مجازی برای من ثمین یه نفره ساریتا یکی دیگه