2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست
پاى آفروديتو چرا كشيدن وسط؟سوگل كه همش تاپيك فان ميزنه كارى با كسى نداره كه؟

جهت هیجان بیشتر تا خیال همه راحت بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مخفف می مونم پیشت : میمونمت

خدابگم چیکارت نکنه بااسمت تواین مدت باحساساتم بازی کردی همه‌جوره خوندمش ولی اینی‌که میگی بذهنمم نرسید

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاى آفروديتو چرا كشيدن وسط؟سوگل كه همش تاپيك فان ميزنه كارى با كسى نداره كه؟

میخوان اب وگل الود کنن ثمین های جدیدشناسایی نشن  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه ها جان سوگل و افرودیت مثال بود 

مثل شهناز و‌مهناز  اصغر و اکبر😑😑😑

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
اصلا  چقد براتون مهمه  اينقد پشت هم تاپيك ميزنيد يه وقتي فك ميكنم  اكثرا اينجا رن ...

والا من ۳۲ سالمه حس کردم اون انسان که به اسم ثمین میاد اینجا و حرف میزنه رنجیده گفتم شاید از غمش کم بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

منم الان كه حرفش شد رفتم تو پربازدیدا خوندمش حرفاشو قبول دارم قبلا هم نمیشناختمش. دیگه اینكه كاربری دیگه داره نداره رونمیدونم برامم فرقی نداره با خودش كاری ندارم حرفاش به نظرم درسته 

خدایا کاش منم به آرزوم میرسیدم💌

من فك كردم واقعا همه ...

نه بابا تا چند روز میگه همه یک نفرن گفتم خودم زودتر بگم

منم الان كه حرفش شد رفتم تو پربازدیدا خوندمش حرفاشو قبول دارم قبلا هم نمیشناختمش. دیگه اینكه كاربری ...

منم همینو میگم اصلا دو هزار تا کاربری داره ولی این کاربریش حرفاش به عقل منم جور درمیاد

والا من ۳۲ سالمه حس کردم اون انسان که به اسم ثمین میاد اینجا و حرف میزنه رنجیده گفتم شاید از غمش کم ...

من اصلا اعتماد نميكنم 

اينجا به كسي 

من يا دروغ نميگم 

يا بخوام همه چي رو نميگم

ولي واقعا فضاي اينجا داغون 

داغون 

من كه چند روز ديگه ميرم 

برا اماده شدن 

واس كنكور 😍