2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست

بازثمین بایه کاربری جدید اومد دقیقا الان چنددقیقه است تاپیک قبلی غیب شد  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پای منو چرا میکشونی وسط؟😂 حالا یه اسم دیگه مثال میزدی در ادامه.

والا سری قبل گفتن یه باندیم نوچه  و‌نوچه کشی داریم الانم حتما میگن همه مون یه نفریم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یا خدا سوگل و افرودیتم قاطی کردی😂😂😂😂

هیجانش بیشتر بشه خخخخ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه مشت بچه ی مضخرف و بیشعور ریختن تو سایت . 

متاسفم واقعا 

کاربرای قدیمی حق دارن میرن و دیگه نمیان . راست میگن ک سایت عوض شده. 

این بچه بازیا چیههههه؟ 

کارگاه بازیا چیهههه؟ 

کی به کیه ؟ 

خوبه ما قراره مادر نسل اینده باشیم. ولی معلوم نیست به کجا داریم میریم. 

روی صحبتم با شخص خاصی نیست گارد نگیرید لطفا!!!! 😕 کلا گفتم. حتی روی صحبتم با خودمم هست. بد نیست یکم به خودمون بیایم. 

والا منکه خجالت میکشم به کسی بگم من عضو نینی سایتم. از بس خاله زنک بازی شده. 

ینی‌ واقعا همه‌گیر فضای‌مجازین اونم نی‌نی‌سایت؟؟؟؟

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
استارتر اسمت چيه ٥ بار خوندم نفهميدم 😂

مخفف می مونم پیشت : میمونمت

ممنونم واقعا.

پاى آفروديتو چرا كشيدن وسط؟سوگل كه همش تاپيك فان ميزنه كارى با كسى نداره كه؟

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
ینی‌ واقعا همه‌گیر فضای‌مجازین اونم نی‌نی‌سایت؟؟؟؟

همینو بگو حالا یکی میاد تاپیک میزنه اسم چغندر یا شلغم  چه فرقی داره اخه

عزیزم اینو نگی چی بگی؟؟ هی میاین تاپیک میزنین کدوم کاربر دوس داشتنیه؟؟ فلانی و فلانی

بامزه ترین کاربر .باز همون فلانی و فلانی

خوشگل ترین کاربر.باز خمون فلانی و فلانی

بعید نیس همتون همون فلانی باشین😂😂

خجالت بکشین دست از سر سایت بردارین.اینجا دیده هم بشین واستون نون و اب نداره

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲