2821
2789

لایک کنید

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا ازش بترسی نمیتونی استفاده کنی

من از زمانی که خریدم تا وقتی استفاده ازش رو یاد بگیرم سه سال طول کشید

دو سه مدل تا کردن داره که روی کاغذ همراهش نوشته

ببین برای بدن تو کدوم مناسبه

بعدش هم باید مطمئن بشی اون داخل تایی که کردی باز شده و قشنگ کیپ شده کاپت

وگرنه تنها نشتی میده

سعی کن روی توالت فرنگی به حالت اسکوات انجام بدی

حتما از لوبریکانت بر پایه آب استفاده کن

فبل و بعد پریود با آب جوش استریلش کن، در طول پریود وقتی تخلیه کردی با آب سرد بشوری کفایت میکنه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

زمان پریودی حتمن باشه قبلش امتحان کنی سخت تر میره داخل،بجوشون بعد با مایع تمیز بشور موقع استفاده حتمن دستت تمیز باشه ازبالا کاپ کمی تا میزنی بعد میبری داخل ول میکنی از ته کاپ میگیری یه بار که تو داخله میچرخونی تا باز بشه اگه باز شده باشه تهش گرد میشه دست میزنی اگه دیدی نه گرد نیست حالت شل هست در بیار دوباره بندازه ولی قبلش جلوی آب بگیر تا اون 4تا سوراخ ریزش نگرفته باشه دوباره امتحان کن،در آوردند هم کوچولو زور بزن سرش رو بگیر بکش بیرون

چند ساعت شد درش بیارم

بسته به شدت و حجم خون ریزی هر فرد فرق میکنه

کم کم باید زمانش دستت بیاد

اوایل حتما همراهش پد روزانه هم بذار چون پر شه نشتی میده در حد دو سه قطره

این جوری میفهمی روزای اول و سنگین چند ساعت برات زمان میبره

من روزای دوم و سومم سنگین ترین روزامه، هر دو سه ساعت خالی میکنم محض احتیاط

روزای بعد حتی تا دوازده ساعتم میمونه

نباید بیشتر از ۱۲ ساعت تخلیه نشده بذاری

البته من روز ۵ به بعد دیگه کاپ رو درمیارم، فقط پد روزانه میذارم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.