2777
2789
از یکماه قبل عید هرجا میری و هرکاری میخوای بکنی، باید به سنت حسنه ایران باستان باشه!!!
7 تا سین بچینی!
خونه تکونی کنی مبادا آقا فروهر و فرشته هاش بهشون بربخوره!
آقا زرتشت به کار نیک توصیه نموده اند!
بعد روز 13 هم که میشه، (به تقلید از دروغ روز آوریل!!!) ملت یادشون میره که آقا زرتشت توصیه به گفتار نیک هم کرده اند!
و عزیزان در همه ادیان اصولا دروغ جزء بدترین گناهانه و عجیبه که همه میگن این شوخیه و مرتب هم رواجش میدن و سال به سال گسترده تر میشه!
کجا دروغ گفتن از سنت های اصیل نوروز باستان ایرانیان هخامنش زاده ..ال... و بل...هست؟
خیلی بدم میاد موقع تعریف کردن، همه سوپر کارشناس تاریخ باستانن حتی مفاد قوانین بیمه بیکاری و بیمه بارداری و بیمه آتش سوزی زمان آقا هخامنش رو هم حفظن،
این جور موقع ها هم انگار همه چی کشک و پشم بوده، اسمشم میذاریم دروغ، و بهش میگیم شوخی!و از خارجی ها تقلید میکنیم!
خیلی بد عصبانیم!
دیشب آخر وقت یه نفری زنگ زد به ما خبر بدی داد، کلی شوکه شدیم! بعد 15 دقیقه زنگ زدن، یه جماعت اون ور خط به ما میخندیدن که دروغ 13 گفتیم!
این چه فرهنگ احمقانه ای؟ کاملا مغایر با اصول اخلاقی، اسلامی و باستانی!
مگه به اسم شوخی آدم اجازه داره هر کاری بکنه؟
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت دوستم! حتی تلویزیون و مجری های .... مدام اینو تکرار میکردن!!!
این سایت که جای خود دارد!!!!
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
کلا هرچی از اروپا بیاد به نظر خیلی ها مغایر با سنت ایران باستان نیست اما تا اسم اسلام میاد همه عرب عرب میکنن و رگ آریایی هخامنشی شون تحت تاثیر قرار میگیره

حالا مهم نیست اسلام دستور خوبی داده باشه و فرهنگ غلطی از اروپا اومده باشه
چند سال پیش یکی بهم اس ام اس داد که بابات داشته کولر درست می کرده پاش لیز خورده از پشت بوم افتاده خودتو سریع برسون، من بدبخت از شوک تشنج کردم. موقعی که به هوش اومدم اس ام اس های بعدیشو دیدم که دروغ سیزده بود و اینا
منم تا حالا ندیده بودم کسی اجراش کنه
طرف شما رسما سبک مغز بوده
ببخشیدا
دیگه آدم هرکاری که بهش بگن یا بذهنش برسه که نمیکنه
بگن خودتو بنداز تو چاه میندازی!!!
بعضیا بد جوگیرن
*و اگر خداوند، (براى امتحان یا کیفر گناه) زیانى به تو رساند، هیچ کس جز او آن را برطرف نمى‏سازد; و اگر اراده خیرى براى تو کند، هیچ کس مانع فضل او نخواهد شد! آنرا به هر کس از بندگانش بخواهد مى‏رساند; و او غفور و رحیم است* سوره یونس-107