2777
2789

سلام

پسر من پیش دبستانیه و میره اول. خیلی خیلی زیاد صحبت میکنه و همیشه از ادم سوال میکنه. یعنی میخواد درگیرت کنه. حالا بعضی سوالاش از کنجکاویه و بعضیاش مثل سوالای اقای ببخشید تو کلاه قرمزی بیخوده. مثلا منو باباش صحبت میکنیم اگر گفتیم دوستم میپرسه کدوم دوستت؟ من دیدمش؟ خونش کجاست؟ از کی دوست شدین؟ چرا نمیریم خونشون و و۱۰۰۰ تا سوال درمیاره. تو جمع هم خیلی دنبال جلب توجهه☹️بقیه کاراش و رفتاراش اوکی هست و تو‌جمع دوستاش خوبه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بچه است خوب براش سوال میشه میخواد بدونه😍😍😍😍😍با حوصله و ارامش جوابشو بده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

خب بزار بچه سوال کنه. اقتضای سنشه کنجکاوه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
منم اینجوری بودم دقیقا  همه عاصی بودن از دستم  اینجور بچه ها باهوش میشن 😅😅

بابااااااا باهووووووش 😆😆😆😉😉😉

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

وای پسر منم اینجوریه .سال دگه میره پیش دبستانی منم از الان غصه دارم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)