2777
2789
عنوان

دوستان پسر من میره کلاس اول. بسیاررررررر پر حرفه. کمکم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست

پرحرفی یکی از علائم ADHD می تونه باشه ، ولی اگه پسرت علائم دیگه رو نداره فکر نکنم خیلی جای نگرانی باشه ، جوابش رو خوب یا واضح بده ، بهش به اندازه ی کافی محبت میشه ؟ شاید دنبال جلب محبته و دوست داره بیش تر براش وقت بذارید

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
دختر منم خیلی حرف میزنه😐سه سال و نه ماهشه،از صبح مثل جوجه جیک‌جیک میکنه تا شب😁

پسر منم احتمالا همینجوری میشه😂😂😂پسرم ده ماهشه تو خوابم مث جوجه ها جیک جیک میکنن بعضی وقتا یا غر میزنه یا حرف میزنه😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خودمو گول میزنم میگم از هوش زیادشه انقد سوال میپرسه☺☺

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

چی بهتر ازین که با بچه هامون حرف بزنیم؟؟؟اگه نداشتیمشون حسرتمون این بود بچه داشته باشیم پر حرفی کنه😍😍😍😍😍😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
پرحرفی یکی از علائم ADHD می تونه باشه ، ولی اگه پسرت علائم دیگه رو نداره فکر نکنم خیلی جای نگرانی با ...

یا خدا خو بگو بیش فعالی بند دل آدم پاره میشه 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
😂😂😂😂😂 من یه دوستم داشتم البته اون تو پرحرفی به من نمی رسید الان پزشکی میخونه  باهوش کی ب ...

خودتم حتما دانشمند هسته ای چیزی هستی نه؟؟؟😁😁😁😁

چی بهتر ازین که با بچه هامون حرف بزنیم؟؟؟اگه نداشتیمشون حسرتمون این بود بچه داشته باشیم پر حرفی کنه� ...

اره والا

من انقد دنبال موضوع میگردم تا با پسرم حرف بزنم اونم ۶ سالشه واقعا می مونم از چی دیگه باهاش حرف بزنم

میگم الان من باهاش حرف بزنم که پس فردا تو نوجوونیش اون با من حرف بزنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اره والا من انقد دنبال موضوع میگردم تا با پسرم حرف بزنم اونم ۶ سالشه واقعا می مونم از چی دیگه باهاش ...

منم از وقتی فهمیدم حامله ام تا الان که ده ماهشه یکسره باهاش حرف میزنم

دو روز دیگه پسرم تاپیک میزنه مامانم خیلی پرحرفه😂😂😂😂