2777
2789
عنوان

رنگ موی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 40 پست
ممنون ازتوضيحاتت عزيزم  لطف ميكني اگه ميدوني بگيدچهاي من رنگ صورتي رانگرفت؟

دکلره داشتی و رشد ریشه 

خوب صورتی از روی موی دکلره لیز خورده رنگ دانه های و نمونده 

موهاتون آسیبش بالای 50 % است، اگه می خواهی نگهشون داری باید تقویت کنی و زنگ نزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکلره داشتی و رشد ریشه  خوب صورتی از روی موی دکلره لیز خورده رنگ دانه های و نمونده  موها ...

آره موهام كه خيلي آسيب ديده 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

این کاملا خود رنگش شامپویی است ، دیدین یا نه؟ الان من ندارم وگرنه براتون عکس می دادم ، با دستکش می زنی به جاهایی که دکلره داره می گیره.

این رنگها موندنی نیستند

و شما می تونی قبل از زدن رنگ ، 5 دقیقه اکسیدان خالی بزنی بعد با حوله پاک کنی بعد رنگ بزنی ( 50%) می تونه مشکلتو حل کنه، ولی این پایه بالاست، و آسیب هم بالاست. 

موهاتون که سبزی نمی زنه؟

این کاملا خود رنگش شامپویی است ، دیدین یا نه؟ الان من ندارم وگرنه براتون عکس می دادم ، با دستکش می ز ...

نه به سبزي نميزنه-قيمت اين شامپوهاكه ميگيدچنده؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

مرسي عزيزم ببخشدمزاحم وقتتون شدم توضيحاتتون واقعامفيد بود-استارترعزيزم معذرت ميخوام داخل تاپيكتون سوال پرسيدم  

مرسي عزيزم ببخشدمزاحم وقتتون شدم توضيحاتتون واقعامفيد بود-استارترعزيزم معذرت ميخوام داخل تاپيكتون سو ...

ممنون از شما و بقیه دوستان

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا