2777
2789
عنوان

رنگ موی جدید

997 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها من سه ماه پیش موهامو دکلره کردم، بلوند بژ، الان در حد سه سانت رشد ریشه دارم، رنگ موهام عوض شده خیلی بد شده  

در ضمن موهامم خیلی زبر و خشن شده...

دیگه نمیخوام دکلره کنم. به نظرتون چیکار میشه کرد که رنگ موهام خوب شه؟ رنگی میشه روش زد تا یه دست شه؟

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به پایه رسیده باشه هر رنگی‌بزنی چند بار بشوری باز ۲رنگ‌میشه

وااای یعنی تا رشد کامل موهام هیچ کاری نمیتونم بکنم که از حالت در بیام  

بچه هامنم عيدموهامودكلره كردم چراالان صورتي گذاشتم نگرفت اصلارنگ نگرفت فقط ريشه هام يه كم حالت قهواه اي شد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
وااای یعنی تا رشد کامل موهام هیچ کاری نمیتونم بکنم که از حالت در بیام    

خوشكله كه دورنگ من دوست دارم باحال ميشه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
برای‌من‌که اینطوری بود همش‌کوتاه کردم‌تا بره ...مگه‌اینکه همش شماره ۱ بزنی‌که عاقلانه نیست و‌بدتر مو ...

پس چاره ای نیست جز صبر....

اوکی مرسی عزیزم

دوستان باید شامپو شیمیایی کنین بعد رنگ بزارین یعنی اول رنگ رو از روی مو پاک کنین بعد رنگ بزارین در ض ...

این کار به مو آسیبی نمیزنی؟ الان موهام خیلی خشک و وز شده نمیخوام بدتر بشه

آخه قسمتی که دکلره داره خیلی بد رنگ شده....

خوب روكل موهات كه يه رنگ بزاري رنگ اونم قشنگ ميشه 

استارتر

برای اینکه رنگ یه دست در بیاری

با ریشه و ساقه هات شامپو شیمیایی کن بعد رنگ بزار 

شامپو شیمیایی در اصل برای پوشاندن سفیدی موها استفاده میشود که چون موهای سفید قدرت رنگ پذیریی شان را از دست دادند ، ما میاییم به موهای سفید شوک میدیم تا قابل رنگ پذیری داشته باشند بعد رنگ میکنیم

حالا ما از شامپو شیمیایی به عنوان از بین بردن رفله های مزاحم مو استفاده میکنیم .

یک پیمانه پودر دکلره . دوبرابر اکسیدان ۹یک پیمانه اب.یک پیمانه شامپو ترکیب کرده رو موهای خشک زده به صورت ده الی بیست دقیقه مکث میکنیند  میشورید بعد رنگساز میکنید

شامپو شیمیایی که برای روشن کردن و یا تیره کردن مو استفاده می شود به صورت زیر می باشد :

• شامپو
  • پودر دکلره
  • اکسیدان 12%
  • گاهی کمی آب

قسمت های تیره و یا سفید موهایتان را به این شامپو آغشته نموده و ماساژ دهید و بعد از 15 الی 20 دقیقه رنگ نهایی را می زنیم که برای ریشه زمان کمتری را باید در نظر بگیرید