2777
2789
عنوان

رنگ موی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 40 پست
ممنون ازتوضيحاتت عزيزم  لطف ميكني اگه ميدوني بگيدچهاي من رنگ صورتي رانگرفت؟

دکلره داشتی و رشد ریشه 

خوب صورتی از روی موی دکلره لیز خورده رنگ دانه های و نمونده 

موهاتون آسیبش بالای 50 % است، اگه می خواهی نگهشون داری باید تقویت کنی و زنگ نزنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکلره داشتی و رشد ریشه  خوب صورتی از روی موی دکلره لیز خورده رنگ دانه های و نمونده  موها ...

آره موهام كه خيلي آسيب ديده 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

این کاملا خود رنگش شامپویی است ، دیدین یا نه؟ الان من ندارم وگرنه براتون عکس می دادم ، با دستکش می زنی به جاهایی که دکلره داره می گیره.

این رنگها موندنی نیستند

و شما می تونی قبل از زدن رنگ ، 5 دقیقه اکسیدان خالی بزنی بعد با حوله پاک کنی بعد رنگ بزنی ( 50%) می تونه مشکلتو حل کنه، ولی این پایه بالاست، و آسیب هم بالاست. 

موهاتون که سبزی نمی زنه؟

این کاملا خود رنگش شامپویی است ، دیدین یا نه؟ الان من ندارم وگرنه براتون عکس می دادم ، با دستکش می ز ...

نه به سبزي نميزنه-قيمت اين شامپوهاكه ميگيدچنده؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

مرسي عزيزم ببخشدمزاحم وقتتون شدم توضيحاتتون واقعامفيد بود-استارترعزيزم معذرت ميخوام داخل تاپيكتون سوال پرسيدم  

مرسي عزيزم ببخشدمزاحم وقتتون شدم توضيحاتتون واقعامفيد بود-استارترعزيزم معذرت ميخوام داخل تاپيكتون سو ...

ممنون از شما و بقیه دوستان

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا