2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18931 بازدید | 115 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حست کاملا درسته به خواهرت بگو با شوهرت حد و مرز بزاره جواب شوهرت رو سرد بده کم حرف بزنه نخنده در حضو ...

اگه خواهرش هوا برش داشت چی؟

تنها راهش اینه شوهرش خفت بکشه جلوی خواهرش

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

دمش گرم

با ابجیت صحبت کن اگه عاقله بگو فک کن اگه کسی که عاشقشی از من خوشش بیاد چه حالی میشی

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

سلام

نون زیر کباب مصداق شوهر شماست...به نظرم با شوهرتون جدی حرف بزنید همنیجور خواهرتون ... اینجور که معلومه خواهرتون هم یه جورایی خوشش میاد..

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

اگه خواهرش هوا برش داشت چی؟تنها راهش اینه شوهرش خفت بکشه جلوی خواهرش

خواهرش اگر آدم سالم و نرمالی باشه حد و مرز میزاره

من خودم خواهر ندارم

اما اگر روزی خواهرم چنین احساساتی داشته باشه و بیاد بمن بگه دیگه جواب سلام شوهرش رو هم نمیدم چه برسه به اینکه هوا برم داره

اره متاسفانه حست درسته، بشین رک به شوهرت بگو چیه به خواهرم علاقه داری؟؟ حس بدی داری باکارات بهم میدی

نباید روی شوهرش به روش باز بشه

بهترین کار اینه با مشاور صحبت کنه

اگه چن بار شوهرش ضایه میشد جلوی خواهرش خیلی خوب میشد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

2790
2823
2791
2779
2792