2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18931 بازدید | 115 پست

برادر شوهر نداری یا پسرخاله شوهری هر چی توام اونو تحویل بگیر 😑😑😑 جواب های هوی هست چه وضعه😑 به خواهرت بگو میخوام رفت آمدت به خونم کم بشه ما یسری مسائل شخصی داریم نمیخوام جلو تو عنوان کنیم یکجوری ک خواهرت متوجه نشه بعضی خواهرا متاسفانه از آب گل آلود ماهی هم میگیرن و با مادرت و بزرگترا در میون بزار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو پیش مشاوره بهش بگو به اندازه کافی خودت خاستی قبول نکنی چون ی وقتایی مشاورا میخان قبول کنی تو اشتباه میکنی به این فکر کن میتونی به خانوادت بگی این حرفو؟ وقتی اسم ابجیتو میاره مثلا میگه میخام برم باهاش بیرون بگو حقیقت از تو خوشش نمیاد حد خودتو نمیدونی خانوادم دیگه خوششون نمیاد با خانوادتم درمیون بزار یا حداقل بگو ی بحثی داشتیم ی مدت کم محلش کنن مخصوصا ابجیت شاید یکم اوضاع بهتر شد چی بگم واقعا سخته

بزن برین دهن شوهرت چرا تا الان هیچی بهش نگفتی غلط کرده زنگ بزنه ب خواهرت ...دهنشو جر بده

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

حتما کلی خواهرت بی حجاب هی میاد خونه اتون

چی میگی عزیزممممساصجصدصحص

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

من به نظر بقیه کار ندارم اما به عنوان یه ز خیانت دیده که هیچ پشتوانه برای جدایی از این ادم سمی تو زندگیش نداره یه نصیحت بهت میکنم حالا که داری زندگی میکنی تو این برزخ حداقل ازش پول بکن تا جایی که میتونی پس انداز کن طلا بگیر هرجوری که نفهمه تا اگه خدایی نکرده فردا روزی حدست درست بوده باشه عمرتو مفت نباخته باشی

خودت داری با افکارت به این مطلب انرژی میدی شک نکن با این افکار به زودی در بغل هم ملاقاتشون میکنی ...قلم دسته خودته داری خودت این داستان و مینویسی فقط حواست نیست

تحت هر شرایطی دوستتون داریمم

راجب این موضوع بنظرم ارتباطتونو قطع یا کم کنید بعد ببینید چه اتفاقی میوفته

گلم من تاپیک های قبلی شمارو هم خوندم

اینو خواهرانه بهتون میگم(از نظر من البته. باتوجه به چیزایی که دیدم)برداشتم این بود شما به شدت ادم وسواسی و بدبین هستید

و همه چیو به منظور برداشت میکنید

مثلا حتی لبخند برادرشوهرتون روهم تو ذهن خودتون خیلی بزرگ کردید

انگار همش دنبال این هستین که بحث و دعوا درست کنید حتی از جملات کوچیک

حتی شوخی های بسیار ساده رو تحلیل میکنید و ازشون غول میسازید

بنظرم یه تراپی (اول برای خودتون) حتما برید

چون اینطور زندگی رو به کام خودتون تلخ میکنید

ناگفته نماند خودم تا مدتها اینطوری بودم و هیچوقت طعم واقعی خوشبختی رو نچشیدم چون همه چی واسم شک برانگیز بود

خانم من چند تا تاپیک تو خ. ندم شما از اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستی، بهت پیشنهاد میکنم وقتی اینستا باز شد تو هشتگ فن بیان شرکت کن و جلوی آینه قدی بایست و صحبت کن ابتکار اولا اعتماد به نفس تونو زیاد میکنه. دو م این که شما ببخشید اینو میگم برای شوهرت دم دستی شدی و اگر ادامه بدی به این شکل حمایت شوهرتو از ذست میدی که تا الانم دادی و یک زندگی روزمره توام با خیانت رو خواهی داشت از طرف شوهرت و راهکار ادامه

2790
2823
2791
2779
2792