2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18931 بازدید | 115 پست
وا تقصیر خواهرش چیه مریضی چقد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یکم به مغزت فشار بیاری متوجه منظورش میشی

هرچی دیدار بیشتر باشه احساست مرد ممکنه قوی تر باشه

با کنترل رفتوامد وارتباط مقابله میشه کرد با این مسئله

متاهل و متعهد💍🩷

نمیدونم یه بار گفت اگه دوتا ابجی داشتی من فقط این ابجیتو دوس داشتم

عزیزم حرفاشو ول کن مردا یه روده راست تو شکمشون نیست

ببین شوهرت کلا ادمیه که زود گرم میگیره و اجتماعیه؟

اگه هست بزار به پای اون درکت میکنم اکثر مردای متاهل خیانت کارن نگران شدی ولی با چیزایی که گفتی فک نکنم بسته باشه رو خواهرتون ولی خب زیر نظر داشته باشینش بهتره که نه درمورد خواهرتون بلکه اون بیرون خطانره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهرش اگر آدم سالم و نرمالی باشه حد و مرز میزاره من خودم خواهر ندارم اما اگر روزی خواهرم چنین احساس ...

دقیقا

باید قبل از اینکه خواهرشو نسبت به شوهرش حساس کنه با مشاور صحبت کنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چی بگم اخه من چی بش بگم همش خودمو پشت اینکه داری اشتباه فک میکنی قایم میکنم ولی دارم روانی میشم

گوه خورده 🤬توام کمتر حرفش و گوش کن با خواهرت دوتایی بگردین نزار اون خیلی ببینتش چشمش ناپاکه

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

برادرشوهرت ب تو چشم داره

سوهرت ب خواهرت

مگه جم تی ویه اخه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

دوست گلم اول با یک مشاور صحبت کن. به شوهرت هیچیییی نگو. ببین مشاور چی میگه. اگرم خدای نکرده خواهرتون ناخواسته حجابش یا پوشش پیش خوب نیست یه جوری تذکر بده که دلخور نشه.

توکل بر خدای مهربان

خواهرت خودش باید قطع ارتباط کنه حفظ فاصله داشته باشه

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

حتما کلی خواهرت بی حجاب هی میاد خونه اتون

ربطی نداره بابا شوهرش عوضیه،،،منم خواهر مجرد دارم چون اونموقع بچه بود دیگه از بچگی جلو شوهرم حجاب نداره هیچ وقت ذره ای حس بد نگرفتم ،بیرونم پر ادم بی حجاب باید مرد خودش هیز نباشه

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

2790
2823
2791
2779
2792