2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18931 بازدید | 115 پست
حتما کلی خواهرت بی حجاب هی میاد خونه اتون

میخواستی یه چیزی این وسط گفته باشیا

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم یه بار گفت اگه دوتا ابجی داشتی من فقط این ابجیتو دوس داشتم

عزیزم حرفاشو ولش کن یه روده راست تو شکم مردا نیست

الان ببین شوهرت ادمیه که کلا با همه گرم میگیره و میجوشه؟

اگه اینجوریه بزار به پای اون ولی خب متاسفانه خیانت بین مردای متاهل زیاده ولی با چیزایی که شما گفتید حس نمیکنم خواهرتون و نظر داشته باشه

مردا به طور پیشفرض کلا طرف زن یا دختر خودشون وای نمیستن انگار غریبه عزیز تره براشون

همیشه گفتم روابط باید حد و مرز داشته باشه

اصلا معنی نداره که خواهرزن و داماد یا برادر شوهر و عروس انقد صمیمی بشن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

حتما حس تودرسته

ولی خودت روبزن ب بی خیالی

بیشترچشات رودرویش کن تابتونی چیزای دقیق تری روببینی ولی فعلا سکوت کن ولبخندبزن وشادبمون وخودت روب قهروکینه توزی مسلح نکن...یواش وآهسته پیش برو..حتما..ب نفعت خوااهدبود.

سخن تانگویی دست برآن هست.......وقتی ک گفته شد

خیلی وحشتناکه عزیزم

من کوچیکتر که بودم یکی از اشناهامون این اتفاق واسش افتاده بود بعد یكی بهش پیشنهاد داد هروقت میخواد بره اونجا یا قراره اون شخص اونجا باشه داروی گلاب به روتون مسهل میریخت تو غذا اینم حالش خراب میشد بخاطر تند تند دسشویی رفتن ابروش رف بعد کلا عشق و عاشقی یادش رف😁

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

خیلی وحشتناکه عزیزم من کوچیکتر که بودم یکی از اشناهامون این اتفاق واسش افتاده بود بعد یكی بهش پیشنها ...

دمش گرم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

امضام

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

تا مطمئن نشدی کاری نکن دیوار حاشا بلنده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حست کاملا درسته

به خواهرت بگو با شوهرت حد و مرز بزاره

جواب شوهرت رو سرد بده

کم حرف بزنه نخنده در حضور شوهرت

جواب پیام ها و زنگ های شوهرت رو نده

سرد و بی تفاوت رفتار کنه با شوهرت

احساساتت رو با خواهرت در میون بزار و ازش بخواه به کسی چیزی نگه

خواهرت اگر سگ محل کنه شوهرت میشینه سرجاش

2790
2823
2791
2779