2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18931 بازدید | 115 پست
عزیزم شایدم حست اشتباه باشه من یکی از شوهر خاله هام خیلی رفتاراش شبیه همسر شما بود همش اسم اونیکی خ ...

نمیدونم یه بار گفت اگه دوتا ابجی داشتی من فقط این ابجیتو دوس داشتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی بگم اخه من چی بش بگم همش خودمو پشت اینکه داری اشتباه فک میکنی قایم میکنم ولی دارم روانی میشم

بنظر من داری اشتباه فک میکنی اصلا چیز بدی حس نکردم با اینکه خیلی ریزبین و حساسم

در مورد موضوع حساسی مثل این اینجا صحبت نکنید

حتما با مشاور حاذق درمیون بذار

و سعی کن پول و طلا پس انداز کنی

عزیزی ال دل صدام میزنن. . مرتیکه ها درخواست ندن قبول کنم جوری میرینم بهتون که از فشارتخم دو زرده بذارید اه

چی بگم اخه من چی بش بگم همش خودمو پشت اینکه داری اشتباه فک میکنی قایم میکنم ولی دارم روانی میشم

فعلا اصلا چیزی به روی شوهرت نیار فقط برو مشاور

عزیزی ال دل صدام میزنن. . مرتیکه ها درخواست ندن قبول کنم جوری میرینم بهتون که از فشارتخم دو زرده بذارید اه

بگو خواهرم یکی دیگه رو دوست داره و با اونم قراره ازدواج کنه ...

یه چیزی سرش کن بگو خدا کمکت کنه

شایدم به اون منظر اینکارو نکنه صرفا به چشم خواهری ببینتش ولی خب بارم اگه یه درصد درست باشه یه کاری کن

کلمه به کلمه حرفاتو با جونم درک کردم منم همین مشکل و داشتم متاسفانه

چی کار کردی باهاش

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

امضام

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

وا تقصیر خواهرش چیه مریضی چقد

خودت مریضی خواهر بنده خدا با مادر و پدر توی خ نشون زندگی کنن. این زوج نباید رفت وامد کنن. به خواهرش چه ربط داره. اون که داره زندگیشو میکنه طفلی

2790
2823
2791
2779
2792