2777
2789
عنوان

دلتنگی🫠

286 بازدید | 12 پست

سلام

من ۹ ماه با یه پسری بودم خیلی بهم توجه میکرد یجوری نشون میداد که انگار واقعا عاشقمه وقتی قهر میکردیم میرفت عرق میخورد و کلی خواهش که اشتی کنم.ولی خب عشق اول داشت من نفر اول زندگیش نبودم

من فکر میکردم دوسش ندارم یه بهونه پیدا کردم ۳ ماه پیش کات کردم چن روز بعدشم پشیمون شدم چن بار گفتم باز برگردیم به هم ولی گفت دیگه نمیتونم اگه باز ولم کنی داغون میشم الان فهمیدم رفته با همون عشق اولش که بهش خیانت کرد چند بار واقعا حالم بده نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد بهش پیام بدم🫠

من ۱۷ سالمه اون ۱۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حیف نیس تو این سن درگیر همچین روابط سطحی ای بشی اون پسره ام زیادی جوگیر بوده ب جا این چیزا بچسب ب درست گور بابای اون پسره

اظهار وطن پرستی و هموطن دوستی و عزاداری نکن تا وقتی ک صرفا برای بچه های مظلوم و پاک میناب ناراحت شدی و نسبت ب اون همه جوون تو دی ماه بی تفاوتی !! همه ی این عزیزان هموطن بودن و کسی ک وجدان و شرف داشته باشه برای همشون ناراحته نه ک صرفا بابت عقایدی ک داره برای یکدومشون ناراحت باشه!! و در نهایت هیچ وقت ب خودتون اجازه ندید اگر کسی تفکراتش و عقیدش تو ی سری چیزا اگه باهاتون فرق داره بهش بگید وطن فروش و ویژگی های خودتونو بهش نسبت بدید .. وطن پرست واقعی کسیه ک ب این درک رسیده باشه ک در نهایت این ایرانه ک برامون میمونه تحت هر شرایطی و نسبت ب ی سری چیزا افراط نداشته باشه ! با هم مهربون باشیم و انقد ب هم نپریم و عقایدمونو ب هر صورتی تحمیل نکنیم.....

🥲بگردمت دختر

من ک از ت بزرگترم ت این سن تجربه کردم عشق رو میگم زود بود برام ....چون ادم رو داغون میکنه

🥲اما برگردم ب عقبم بازم انتخابم همین ادمه

Death cause overdose by thinking too much🧠💥

خیلی مراقب باش . سر پیچ تاریخی زندگی هستی . بدترین سن و بهترین سن همین ۱۷ - ۱۸ سالگیه . پدر بزرگ و مادر بزرگ و عمو و دایی و خاله و ... زنده ن . خودت بدنت سالمه . دوستات هنوز هستن . کلی امید به آینده داری . کلی بهانه برای لذت بردن از زندگی داری . یه دفعه یه پارازیت به اسم عشق میاد تو زندگیت نمیزاره از تمام این نعمت ها استفاده کنی .

امضام

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

یعنی میگین فراموشش میکنم اخه کل زندگیم شده فکر کردن به اون و گریه حتی بعضی وقتا قلبمم درد میگیره🫠

از بس بیکاری ، هی نشستی به اون فکر میکنی ، برو کلاسی جایی خودتو سرگرم کن ، یه پسر عرق خورِ بچه سال ، چه فکری میتونی بهش داشته باشی ، اینا رو میگن هوس بی سرانجام ، اینو مامانش گردن نمیگیره ، بنداز بره . ( ببخش بابت لحن تندم )