2789
عنوان

شوهر پیله

907 بازدید | 41 پست

شوهرم خیلی آدم پیله ایه من ی پس انداز کوچولو برا خودم از درامد خودم گذاشتم کنار دست داداشمه هر روز میگه چقده چرا تو اون حسابه چرا ندادی ب من گوشیتو بده پیاماتو چک کنم. ازش متنفرم. سه ساله مث خر کار کردم این خورده با حقوق من همه بدهیاشو پاس کرده حالام موقع دعوا انکار میکنه بقیه وقتام که اصن ب رو خودش نمیاره. از اول عروسی هم هی پیله کرد تا طلاهامو فروخت . پیله کرد تا چشم روشنی های بچمونو گرفت خورد. ازش متنفرم. دیگه اعصابشو ندارم. ی حرفو هزار بار میگه. تا باهاش جنگ و دعوا نکنی ی کاری رو درست انجام نمیده. بابا مامانشم همیشه دعوا میکردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد غم انگیز

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

حالا چرا دسته برادرتون ؟

میذاشتید تو حساب خودتون

ایشونم حساس نمیشدن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم از بس روش دادی.

من خودم تمام کادوها و حتی عیدیهامم همیشه باهاش نصف میکنم.خیلی دوسش دارم.دوس ندارم ناراحت باشه.

ولی یه جاهایی حریم خصوصی زندگیتو باید حفظ میکردی

پس انداز تو مال خودته

🌹

ببخشید اما مگ همسر شما خودش کار نداره که مخارج زندگی رو دوش شماست

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

واقعا نمیدونم چی بگم.ولی اگ اینم گرفت ازش دیگه نزار سر از کارات در بیاره.بابا از قدیم گفتن نصفشو نشون ندین یعنی همه چیو نباید بزاری کف دست شوهرت.خیلیا حساب مخفی دارن هیشکیم نمیفهمه.

فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی

کاش بهش نمی گفتی که یه حساب دیگه باز کردی

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗