2777
2789
عنوان

شوهر پیله

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 41 پست
تمام حسابای خودمو بهش دسترسی داره

الان چ فرقی کرده پس!!!

الانم ک پیام هاتونو چک میکنن ک ... پس اطلاع دارن ک ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واقعا نمیدونم چی بگم.ولی اگ اینم گرفت ازش دیگه نزار سر از کارات در بیاره.بابا از قدیم گفتن نصفشو نشو ...

نتونستم چن روز مخفی کردم دیدم سختمه . گفتم بذار بنای پنهون کاری تو زندگیمون نباشه. دیگه تلفنبانک فعال کردم که نفهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ازش متنفرممممممممممممممممممممممممممم 😬😬😬😬😬

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
حقوقش کمتر از منه

خب یعنی امکان اینکه یه کار با درامد بالاتر پیداکنن نیست؟؟؟اینطوری شما پولتونو پس انداز میکنین

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

وای عینه همسر من .. سه چهار روزه باهام قهره چون کارتمو ازش گرفتم ..وای حرفاش یادم میوفته .. من برای استخدام باید هی میرفتم ی شهر دیگه کلا مثلا ده بار رفتیم .. با پرینت مقاله و اینا .. امروز میگه مگه چقدر بهم پول دادی میدونی چقدر خرج رفت و آمد ‌و کپی دادم ‌😵من موندم چندتا کپی و مسافرت خرجش بیشتره یا اینکه همه ی حقوقمو از اول میدادن بهش که بده قسطاش ..نمک نشناس 😒😒

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

رو دادي بهش 

چرا اختيار پولتو دادي بهش 

چرا كار نمي كنه 

طلا ها تو چرا فروختي 

خودت شل گرفتي 

روشتو عوض كن ده سالديگه مي بيني سنت رفته بالا جوونيت رفته مالت هم رفته يه شوهر مثل زالو چسبيده بهت

متاسفم دیگه عادت کرده نباید از اول این اجازه رو بهش میدادی باید چارچوبتو مشخص میکردی براش نه دعواها...خط قرمزاتو که یکیش برای ی زن کارو درآمدشه...درآمدت نه تنها باید برای خودت میبود بلکه درعین کارکردنم باید ازش پول ماهیانه میگرفتی که متوجه مسئولیتاش بشه