2777
2789
عنوان

شوهر پیله

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمنم چشش دنبال پس اندازمه هی میگه بده ماشین بخرم منم ک عمرررررررررررا بهش بده حتا ی هزاریش وهمیشه ...

کاش منم ی ذره از اراده ای که تو داری داشتم.کلی پس انداز میکنم.مخفی کاری میکنم آخرش که زیاد میشه میخام بزنم به یه دردم دلم نمیاد بهش میگم اونم با زبون ازم میگیره

🌹

منم پارسال النگوهامو براش فروختم، ولی الان آتیش میگیرم وقتی فهمیدم خرج عیاشی و هرزگیش کرده. اگه زودتر میفهمیدم عمرا میفروختم براش 😞

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
كلا حساب ماليت مشخص باشه قايم هم نكن ازش رك بهش بگو من از اين به بعد اين مقداررو خرج مي كنم اين مقدا ...

همین میخوام این براش نهادینه بشه. خ پررو شده. خانوادشم انکار میکنن درامد من بوده که خرج میشده

نتونستم چن روز مخفی کردم دیدم سختمه . گفتم بذار بنای پنهون کاری تو زندگیمون نباشه. دیگه تلفنبانک فعا ...

سلام بنظرمن ی حساب ب اسم مامانت بازکن ک نفهمه وبریز ب اون حساب با مامانت هماهنگ کن حالا ک تا ته میخادازت بکشه هکینکارو بکن ک ارامشت بیشترباشه و ب پروپات نپیچه وگرنه اصلا نمیزاره ی پس اندازی داشته باشی

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
حالا باید چکار کنم؟

پس انداز مخفی داشته باش این پنهون کاری نیس...هرزنی باید برای خودش ی پس اندازی داشته باشه ک برای مواقع اضطراری پشتش ب اون گرم باشه و پولتو نده بهش ازشم ماهیانه بگیر...ب مظلوم نماییاشم توجه نکن که متوجه جدیتت بشه البته قبل از عمل درمورد اینا باهاش توافق کن میتونی همه رو باهم یهو کات نکنی مثلا اول حقوقتو برای خودت نگه داری عادت ک کرد سال آینده از اولین ماه پول تو جیبی بخای حداقل ده صدتومن درماه... اگه گفت خودت داری بگو توهم درقبال من مسئولی و وظیفته ... پس انداز الانتو رو کن خرج کن ب ی چیز بدر بخور مث طلا ویه پس انداز مخفی شروع کن حتی قرعه کشی خانگی بهتره و ی بهونه ای برای اینکه پولاتو خرج میکنی و چیزی تو دست وبالت نمیمونه براش جور کن که ازت انتظار نداشته باشه 

همین میخوام این براش نهادینه بشه. خ پررو شده. خانوادشم انکار میکنن درامد من بوده که خرج میشده

بهت ثابت شد كه اينا نمك نشناسن 

پس روش تو عوض كن 

يه خانمي مي شناسم كه ارايشگر نامبر وان شهر بود واسه ٢٠سال شايدم بيشتر 

ولي خوب كم كم كارش از رونق افتاد خودشو بروز نكرده بود

كل خرج زندگي با هاش بود 

دو تا پسراش رو فرستاد خارج تمام هزينه تحصيل شونداد 

كلا شوهرش همش اويزون بود يه كار شريكي با يكي راه انداخت بهمشكل خوردن چك داد خانمه ضامن شوهرش شد 

سرتو درد نيارم الان خانمه زندانه به خاطر چك هاي شوهرش