2821
2789
عنوان

سلاممم

192 بازدید | 2 پست

دختران، نغمه شورانگیز آفرینشند و جهان، مهربانیاش را از نگاه روشن آنان وام میگیرد. روز دختر مبارک❤️✨️

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂 ایران زمین💫🫀

سلامو درد واسه چی انقد درخواست میدی هرچی رد میزنم؟؟؟؟؟؟

مرد نیستی همین الان اسکرین از درخواستم نفرستی

اینجا گرفتم رنگی رنگیت کردم میای حرف مفت میزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18135869/به-شوهرانون-برسید

@niniyar سلام ، این کاربر آقا اومدن تهمت زدن ، لطفا بهشون رسیدگی کنید

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂 ایران زمین💫🫀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلامو درد واسه چی انقد درخواست میدی هرچی رد میزنم؟؟؟؟؟؟

مرد نیستی همین الان اسکرین از درخواستم نفرستی

اینجا گرفتم رنگی رنگیت کردم میای حرف مفت میزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18135869/به-شوهرانون-برسید

@niniyar سلام ، این کاربر آقا اومدن تهمت زدن ، لطفا بهشون رسیدگی کنید