2821
2789
عنوان

میشه دعام کنی

97 بازدید | 21 پست

من تو این دنیا هیچ پناهی جز خدا و ائمه ندارم دلم شکسته تمام غرور و شخصیتم له شده دلم خونه

هیچ حامی ای ندارم

پدرم شده بزرگترین دشمنم مثل خوره افتاده به جونم خونمو میخوره

جون ندارم هزار تا مریضی گرفتم از دستش

بزرگترین آرزوم شده مردن

روزی نیست که از دستش اشک نریزم

بهم تهمتهای خیلی ناجور ناموسی زده قلبم تیکه تیکه شده به تمام مقدساتم قسم تا حالا یه دوست پسر هم نداشتم که بگم خطایی دیده که اینجوری میگه

خواهری کنید برام دعا کنید ازدواج خوبی نصیبم بشه از شر پدرم نجات پیدا کنم یا پدرم بمیره تا بقیه خانوادم هم نفس راحتی بکشن

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیز ۵ تا صلوات برات فرستادم،قسم می خورم خدا اگر واقعا بهش ایمان داشته باشی چنان معجزه ای توی زندگی ات انجام می ده که اشک شوق بریزی و حیران و متعجب بمونی،وعده و شعار نیست تو زندگی خودم به وضوح حضور خدای مهربون مون رو حس کردم،کاملا بهت حق می دم ناامید بشی چون شرایط که سخت باشه چه کوچیک چه بزرگ ناامید می شن ولی هرگز از خدای مهربون مون و ائمه بزرگوار غافل نشو دختر توانمند🥰🌱

ده دقیقه پیش داشتم دعا می کردم خدایا منو بکش من بمیرم باهمه وجودم درکت می کنم

😭😭😭😭😭😭 بارها خواستن از دستش خودکشی کنم کاش بمیره راحت شم

عزیز ۵ تا صلوات برات فرستادم،قسم می خورم خدا اگر واقعا بهش ایمان داشته باشی چنان معجزه ای توی زندگی ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

خدا خودکشی رو دوست نداره هیچوقت بهش فکر نکن

خودم خیلی مقیدم به این که خدا دوست نداره ولی نمی دونی بعضی وقتا جوری اذیت مون میکنه که دیگه مغزم خاموش میشه آخرش این یه بلایی سر ما میاره یا خودمون از دستش دیوونه میشیم بلایی میاریم سر خودمون

خودم خیلی مقیدم به این که خدا دوست نداره ولی نمی دونی بعضی وقتا جوری اذیت مون میکنه که دیگه مغزم خام ...

یه وقتایی میگم خدایا مگه منو نمی بینی چرا هیچ کاری نمی کنی مگه نمی بینی چقدر حالم بده فقط میتونم بگم امیدوارم خدا کمکت کنه امیدوارم جوری بشه که همه ی این روزارو فراموش کنی

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

خواهش می کنم،انجام وظیفست ببین تو فقط سعی کن به مدت ۱ هفته کم تر به خودکشی فکر کنی ببین خدا چه چیزهایی تو مسیرت برات قرار می ده،صبور باش و خواهشا(طبق تجربه شخصی دارم می گم) به خودکشی فکر نکن تو روزای سخت زیادی رو دیدی پس تا وقتی اون روزای سخت برات جبران نشدن و روزای بی نظیر و پر از اشک شوق رو تجربه نکردی حق نداری خودت رو بکشی،تو یه دختر قوی هستی کم نیار🌱🥰

یه وقتایی میگم خدایا مگه منو نمی بینی چرا هیچ کاری نمی کنی مگه نمی بینی چقدر حالم بده فقط میتونم بگم ...

قربون محبتت که برام دعا کردی خدا خیرت بده من خیلی اعتقاد دارم به دعای بقیه الهی تو هم حاجت روا بشی

خواهش می کنم،انجام وظیفست ببین تو فقط سعی کن به مدت ۱ هفته کم تر به خودکشی فکر کنی ببین خدا چه چیزها ...

من کلی رو خودم کار میکنم ولی پدرم حالمو خراب میکنه الهی به حق آبروی مولا علی پدرم بمیره

مدتها بود دچار حمله پانیک نشده بودم ولی امشب دوباره حالم بده دارم انگاری فلج میشم از کمر به پایین بی حس شدم