2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 126 پست
چند بار خواستم این کارو کنم گذاشتمش ی گوشه و گفتم تکون نخور و مثلا باهاش سرد بودم به ثانیه نکشید دید ...

از پات جداش کن ببر بگذار تو اون گوشه اینقدر این کارو بکن تا عادت کنه و بفهمه سخته ولی یاد میگیره بعد از یه مدت خودش میره میشینه بقیه کارام چی همشونو میکنی نه؟

از پات جداش کن ببر بگذار تو اون گوشه اینقدر این کارو بکن تا عادت کنه و بفهمه سخته ولی یاد میگیره بعد ...

غذا خوردن و خوابش خوبه.مجازاتش هم تا حالا از چیزی محرومش نکردم ولی باهاش قهر میکنم.تی وی هم زیاد دوست نداره که بخوام محرومش کنم

ولی به گریه هاش وقتی چیزی بخواد که صلاح نیست توجه نمیکنم.تو خیلی کارا باهام همکاری میکنه و بچه ی خوبیه ولی دست بزن داره بچه های دیگه رو هم گاهی میزنه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از پات جداش کن ببر بگذار تو اون گوشه اینقدر این کارو بکن تا عادت کنه و بفهمه سخته ولی یاد میگیره بعد ...

مبدونید زیاد حرف نمیزنه که از بخوام عذرخواهی کنه حدود ۳۰ تا کلمه و ۳ تا جمله کوتاه بلده

غذا خوردن و خوابش خوبه.مجازاتش هم تا حالا از چیزی محرومش نکردم ولی باهاش قهر میکنم.تی وی هم زیاد دوس ...

وااای مثلا کسی رازد دو روز نگذار با اسباب بازیاش بازی کنه چه بد برات ناراحت شدم عزیز بچه و دست بزن!؟حتمااین محروم کردنو گوشه نشوندن را تنجام بده جتما حاتما ج میده

مبدونید زیاد حرف نمیزنه که از بخوام عذرخواهی کنه حدود ۳۰ تا کلمه و ۳ تا جمله کوتاه بلده

خب همین که بیاد و مثلا ناراحت باشه به خاطر کازش کافیه خب از یه بچه انتظار نداریم که برات طومار بنویسه ولی اینکه بیاد بوست کنه گریه و جیغ بزنه عذر خواهی نیست جلب توجهه

وااای مثلا کسی رازد دو روز نگذار با اسباب بازیاش بازی کنه چه بد برات ناراحت شدم عزیز بچه و دست بزن!؟ ...

قربونت برم متاسفانه اهل اسباب بازی نیست همش سرش تو کابینته و وقتی بقیه رو بزنه میبرمش بیرون و باهاش حرف میزنم و مثلت دعواش میکنم ولی تاثیری نداره.تنها راه محروم کردنش فک کنم خوراکی های که دوست داره رو ازش محروم کنم

ههههههههه عزیزممممم دختر من ۲۱ ماهشه....دختر شما چی؟ میترسم روشون بمونه...چیکارشون میشه کرد؟

دختر من 2 سالو 9 ماه

منکه تحمل

و اینکه به کار زشتش نمیخندیم

ولی تذکر میدیم اونم قهر میکنه محلش نمیدیم اگه گریه هم کنه همینطور ولی گاهی باباش نازشو میخره گاهیم من نمیزارم

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
قربونت برم متاسفانه اهل اسباب بازی نیست همش سرش تو کابینته و وقتی بقیه رو بزنه میبرمش بیرون و باهاش ...

اره خلاصه هر چی دوست داره ازش بگیر خودت بهتر میدونی هر چه قثرم گریه جیغ داد هدفون بگذار تو گوشت بگذار خودشو بکشه باور کن اصلا متوجه نمیشی دیگه خودش ارام ارام میفهمه یه گوشه هم حتما انتخاب کن و با گریه هش تصمیم نگیر اون گریشپ داره به عنوان یه سلاح استفاده میکنه

بیخود که بچه رو زدی . یکم بیش تر حواست بهش باشه که  مجبور نشدی به خاطر بی توجهی خودت بچه رو بزن ...

چه به توجهی عزیزم بعد کلی بازی کردن باهاش اومدم ی کمی استراحت کنم که از دماغم در اورد.شما اگه کابینتهای پایین آشپزخونه منو ببینید همش خالیه فک نمی‌ کردم بخواد بره برس رو برداره

اره خلاصه هر چی دوست داره ازش بگیر خودت بهتر میدونی هر چه قثرم گریه جیغ داد هدفون بگذار تو گوشت بگذا ...

اره همون خوراکی و لباسای مورد علاقه اش رو ازش میگیرم

چه به توجهی عزیزم بعد کلی بازی کردن باهاش اومدم ی کمی استراحت کنم که از دماغم در اورد.شما اگه کابینت ...

اصلا من یکی ببینم بچشو زده ها عصبی میشم . اخه عاشق بچه هام . خدایی دیگه نزنش

[QUOTE=60247246] اصلا من یکی ببینم بچشو زده ها عصبی میشم . اخه عاشق بچه هام . خدایی دیگه نزنش[/QUOTE

خدا شاهده همه بهم میگن تو چقد حوصله داری انقد باهاش بازی میکنی و واسش وقت میذاری انقد شیطنت میکنه انقد خرابکاری میکنه تحمل میکنم ولی امشب انقد دردم گرفت طوریکه هنوز مردمک چشمم داره نبض میزنه دیگه دستم رفت بالا

دختر من 2 سالو 9 ماه منکه تحمل و اینکه به کار زشتش نمیخندیم ولی تذکر میدیم اونم قهر میکنه محلش نم ...

خدا حفظش کنه

ببوسش از طرف من😍🤗

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس