2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثه دختر من گاهی انگار لج داره با باباش.. انگار باباش حمالشه😂 میگم معذرت خواهی کن میگه نمیخام م ...

برعکس دختر من که عاشق باباش.نیست باباش بیشتر سر کاره کم می بینه باباش رو بخاطر همین بیشتر دوستش داره 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

تورو خدا بچه هاتونو نزنید بچه اگه عقل داشت این کارا رو نمیکرد اسمش رو شه   باید از دستش میگرفتی و یه طوری رفتار میکردی که ازش ناراحتی   بچه رو که بزنی بدتر میکنه حتما ازت توجه میخواسته نادیده گرفتیش خواسته جلب توجه کنه

بر جمال محمد صلوات
خب درست تربیتش کن قرار نیست که اون هرکاری کرد بگی ماشاالله ماشاالله همچین بزن چشم از بیخ کنده شه درب ...

الان تربیت رو شما فقط در زدن دیدین؟ سعه صدر تون رو ببرید بالا. بچه ، زدن نداره‌.

مثه دختر من گاهی انگار لج داره با باباش.. انگار باباش حمالشه😂 میگم معذرت خواهی کن میگه نمیخام م ...

هههههههههههه

وای واقعا یعنی چرا اینجوری ان؟

وقتی بازی کنیم و من جاییم بخوره جایی تند تند ماچم میکنه

ولی باباشو ببینه شتلق شتلق میخوابونه زیر گوشش

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
برعکس دختر من که عاشق باباش.نیست باباش بیشتر سر کاره کم می بینه باباش رو بخاطر همین بیشتر دوستش داره ...

دختر منم باباشو کم میبینه اگه حتی دعواش کنم تا نبخشمش گریه میکنه باید حتما بغلش کنم تا اروم شه یه کوچولو بهتر شده با باباش..

منو خییلی خیلی بیشتر دوست داره..

دوسالو 9 ماهشه دخترم

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
چه جوری تربیت کنم

مثلا بدونه در برابر هر کار بد یه مجازات هست نه اینکه بزنیش مثلا دو روز تی وی کنسل یه گوشه خونه را انتخاب کن هر کار بدی کرد ببرش اونجا بگو به کارت فکر کن بعدش مطمئن باش معذرت خواهی میکنه مثلا غذا نمیخوره خوب نخوره اینقدر گشنه نگهدارش تا خودشو بکوبه به درو دیوار که تو بهش غذا بدی از اون به بعد با کمال میل غذا میخوره جوری تربیت نکن که فکر کنه تو بردشی و هرچی بخواد میدی یا با گریه میتونه همه چی را به دست بیاره مثلا پسرم یه سالو یکی دو ماهش بود رفتیم پارک بستنی خواست تا من بجنبم برم بخرم گریه کرد که زووود میخوام منم دیگه اصلا از جامم بلند نشدم گفتم اینقدر گریه کن تا جونت ددبیاد از اون به بعد ترک کرد این خصلتو

تورو خدا بچه هاتونو نزنید بچه اگه عقل داشت این کارا رو نمیکرد اسمش رو شه   باید از دستش میگرفتی ...

تقصیر خودمه که تمام وقت دارم باهاش بازی میکنم بهش توجه میکنم اگه ی رب واسه خودم وقت بذارم باید کتک بخورم خخخخخخ

هههههههههههه وای واقعا یعنی چرا اینجوری ان؟ وقتی بازی کنیم و من جاییم بخوره جایی تند تند ماچم میکن ...

دقیقا مثه مثه دختر من خیلی هوامو داره یبار باباش به شوخی زد رو دستم بدو باباشو دعوا کرد چرا مامانمو میزنی دوستت ندارم

...

اگه باباش حرفشو گوش نده  یه چیزی پرت میکنه تا بهش توجه کنه

...

ولی با من مهربونه😍

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
مثلا بدونه در برابر هر کار بد یه مجازات هست نه اینکه بزنیش مثلا دو روز تی وی کنسل یه گوشه خونه را ان ...

چند بار خواستم این کارو کنم گذاشتمش ی گوشه و گفتم تکون نخور و مثلا باهاش سرد بودم به ثانیه نکشید دیدم محکم چسبیده به پام

دقیقا مثه مثه دختر من خیلی هوامو داره یبار باباش به شوخی زد رو دستم بدو باباشو دعوا کرد چرا مامانمو ...

ههههههههه عزیزممممم

دختر من ۲۱ ماهشه....دختر شما چی؟

میترسم روشون بمونه...چیکارشون میشه کرد؟

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس