حدود نیم ساعت پیش من و دخترم که یک سال و ۱۰ ماهشه جلو تلویزیون دراز کشیده بودیم اونم طبق عادتش که همه جا سرک میکشه رفته بود از تو کابینت برس فرش شویی رو آورده بود و خی میزدش تو سرم منم ازش گرفتم گذاشتم زیر مبل نفهمیدم کی رفته بود آورده بود یهو محکم زد تو چشمش انقد دردم گرفت که سرش داد زدم و دوتا زدم رو بازوش الانم زیر چشمم داره باد میکنه و ی زخمم هست هنوز تیر میکشه باباشم سر کاره دخترمم عین کنه چسبیده به هم
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
تورو خدا بچه هاتونو نزنید بچه اگه عقل داشت این کارا رو نمیکرد اسمش رو شه باید از دستش میگرفتی و یه طوری رفتار میکردی که ازش ناراحتی بچه رو که بزنی بدتر میکنه حتما ازت توجه میخواسته نادیده گرفتیش خواسته جلب توجه کنه
مثه دختر من گاهی انگار لج داره با باباش.. انگار باباش حمالشه😂 میگم معذرت خواهی کن میگه نمیخام م ...
هههههههههههه
وای واقعا یعنی چرا اینجوری ان؟
وقتی بازی کنیم و من جاییم بخوره جایی تند تند ماچم میکنه
ولی باباشو ببینه شتلق شتلق میخوابونه زیر گوشش
بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
مثلا بدونه در برابر هر کار بد یه مجازات هست نه اینکه بزنیش مثلا دو روز تی وی کنسل یه گوشه خونه را انتخاب کن هر کار بدی کرد ببرش اونجا بگو به کارت فکر کن بعدش مطمئن باش معذرت خواهی میکنه مثلا غذا نمیخوره خوب نخوره اینقدر گشنه نگهدارش تا خودشو بکوبه به درو دیوار که تو بهش غذا بدی از اون به بعد با کمال میل غذا میخوره جوری تربیت نکن که فکر کنه تو بردشی و هرچی بخواد میدی یا با گریه میتونه همه چی را به دست بیاره مثلا پسرم یه سالو یکی دو ماهش بود رفتیم پارک بستنی خواست تا من بجنبم برم بخرم گریه کرد که زووود میخوام منم دیگه اصلا از جامم بلند نشدم گفتم اینقدر گریه کن تا جونت ددبیاد از اون به بعد ترک کرد این خصلتو
دقیقا مثه مثه دختر من خیلی هوامو داره یبار باباش به شوخی زد رو دستم بدو باباشو دعوا کرد چرا مامانمو ...
ههههههههه عزیزممممم
دختر من ۲۱ ماهشه....دختر شما چی؟
میترسم روشون بمونه...چیکارشون میشه کرد؟
بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس