2777
2789
عنوان

طلاق؟؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 80 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با این اوصاف اگر درست بشو نیست، طلاق بگیر، هزاران فرزند طلاق خیلی هاشون خوشبخت تر از ماها هستن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بعد طلاق نریختناا. خیلیا پشیمون میشن شما با هم زندگی کردین بچه دارین. سعی کنین از نو شروع کنین با هم زیاد صحبت کنید . صحبت منطقی. مشاوره برین حتمن. مخبت کنین به هم. بلخره احتمالن یه موقع همو دوس داشتین‌  

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

امیدوارم بهترین چیزا واست اتفاق بیفته...ولی تو هرچقدرم اینجا از زندگیت توضیح بدی شاید ما نتونیم درست راهنماییت کنیم..بهتره وقتی میخوایم تصمیم به این مهمی بگیریم از کسایی کمک بگیریم که تخصص و توانشو داشته باشن..

اگه امکان تغییر توی شوهرت هست بیشتر تلاش کن طلاق اخرین راهه..اما اگه میدونی که هیچ تغییری توش اتفاق نمی افته بازم برو پیش کاردان؛اینجا محل خیلی خوبه واسه مشورت نیست

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
دوست عزیز اگر مشاوره حقوقی میخوایین در خدمتم

یکی تو نی نی سایت به اسم‌مشاور ب زور اومد خصوصی بهم‌مشاوره بده اخرش مرد دراومد گق بیا صیغه ام شو شما از اونا نباشی ی وخ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز