2777
2789
عنوان

طلاق؟؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 80 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تعادل رواني نداره،دست بزن داره،فحاش بي آبرو...بچمو ميبره تو اتاق راجع به ننه باباي من فحشاي ركيك يادش ميده و...من از كجا ميدونستم بچه دار شم رحمش به بچشم انقدره؟؟

مگه شما میشناسیشون؟

آره یجورایی تقریبا تاپیکاشو خوندم

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
كوش خير نديده عسك گذاشته باز😬

شوهر استارترو گفتم😩😩😩😁😁

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
تعادل رواني نداره،دست بزن داره،فحاش بي آبرو...بچمو ميبره تو اتاق راجع به ننه باباي من فحشاي ركيك ياد ...

هیچوقت همو دوست نداشتین؟

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
میشه بپرسم چندساله..من ترم اخر حقوقم یه دنیا سول تو سرمه ..قبول شدنش خیلی سخته..اگه قبول نشم بازم با ...

ببینید همه چی به اراده و سعی و تلاش شما بستگی داره

شما چنانچه در اراده اتون مصمم باشین مطمئنا نتیجه میگیرین

ببینید همه چی به اراده و سعی و تلاش شما بستگی داره شما چنانچه در اراده اتون مصمم باشین مطمئنا نتیجه ...

من ۶ ترمه دارم تموم میکنم ..میگن پیش وکیلا کار کنی پولش بد نیست اگه دادخواست بدن بنویسی..درامد ماهیانه ی شما تقریبی چنده..البته ببخشیدا ..

میشه بپرسم چندساله..من ترم اخر حقوقم یه دنیا سول تو سرمه ..قبول شدنش خیلی سخته..اگه قبول نشم بازم با ...

بازار کار با ایسانس خیلی محدود میگیرن مگر اینکه در ازمونهای استخدامی شرکت کنین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز