2789
عنوان

جونم در اومد.

610 بازدید | 44 پست

سلام.من‌نمیدونم دیگه چطور ب نامزد بی خیالم بگم.عادت زشتتو ترک کن.همش دعوا و قهر داریم.مشکل اینه ک هر بار زنگ میزنم برنمیداره.پیامم میدم ج نمیده‌.هر ۳ شب چت میکنیم.بعدشم تلفنی.همین.میگه بیکار نیستم ک ج تلفنو بدم و اینا.خیلی دعوا داریم.هر چقد تهدیدش میکنم ب جدایی باور نمیکنه

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان اینقدر مشتاقه فردا چی میشه

میگه عقد کنیم خوب میشه اخلاقم.کلا حس میکنم‌ نسبت بهم کشش جنسی داره تا عاطفی. و محبت.از همه لحاظ خوبه فقط این عادتش نمیدونم چ جوره.میترسم عقد کنم

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

منوهمسرمم که زیاد حرف میزدیم دوستش میگفت چه حوصله ای داری من به خانمم گفتم هروقت بیکارشدم فقط،،،،

خلاصه بعضیااخلاقشونه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹