2777
2789
عنوان

جونم در اومد.

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 44 پست
داروسازه.تو داروخونس.ینی حتی ج پیامم نمیتونه بده؟

نميدونم شايد دددد

منم شهر ديگه دانشجو بودم

پيام بهم ميدادم روزي ده بيس بار

زنگ هم ميزد ولي كل مكالمه مون يك دقيقه هم نميشد در حد بيس سي ثانيه

منم اونموقع ها ناراحت ميشدم 

چون دوستام از كلاس ميرفتن بيرون ساعتها طول ميكشد ميرفتم ميديدم هنوز حرف ميزنن

من مطمئن بودم كه دوسم داره و اصلا شك نداشتم بهش

من بدم میاد هفته ای دو بار اونم اخر شب سراغ بگیره.نمیتونم بی محلیشو ببینم

خیلی عجیبه ببین زوری نبوده که اومده باشه خواستگاری اینهمه بی تفاوتی عادی نیست یه فکری بکن بعدا دیگه کاری ازت برنمیاد

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خانومای اینجا میگن تو اس نده بذار اون بیاد سراغت 😑

کارش چیه

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
خیلی عجیبه ببین زوری نبوده که اومده باشه خواستگاری اینهمه بی تفاوتی عادی نیست یه فکری بکن بعدا دیگه ...

ن‌.زوری نبوده.الانم همه اصرارش برا عقده.ک‌من هی عقب میندازم بخاطر اخلاقش.

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
من بدم میاد هفته ای دو بار اونم اخر شب سراغ بگیره.نمیتونم بی محلیشو ببینم

هفته ای دو بار ،،چرا در هفته دوبار خیلی کمه ،،ببین ب نظر من بشین باهاش حرف بزن ببین دلیلش چیه حرفش چیه 

نميدونم شايد دددد منم شهر ديگه دانشجو بودم پيام بهم ميدادم روزي ده بيس بار زنگ هم ميزد ولي كل مكا ...

يه جورايي از به خودم ميگفتم اين الان چن هفته س ازم دوره واقعا نياز نداره صداي منو بيشتر بشنوه 

يا الكي مكالمه رو كش بده تا بتونم براش دلبري كنم؟

واقعا فرصت نميداد منم ميخواستم چيزي تعريف كنم زود ملگف كار دارم خدافظي ميكرديم

ولي تو اس ام اس زياد حرف ميزديم گاهي ساعتها

ولي در كل ادم سرديه مثل پسراي ديگه نيس كه دوس داشته باشه دراش ناز اينا بكنم

يه جوريه

ميخوام زيباييامو نشونش بدم زود بدش مياد

درسته همه دختر پسرا تو نامزدی.عقد بعد عروسی مشکل دارن.نمیشد زود حرف از جدایی زد.ولی منم با زبون خوش.بادعوا.تهدید.همه نوعه سعی کردم ببینم چرا اینجوره.نتیجه نداد.فک‌کنم جدایی.چقد برنامه چیده بودیم.😢😢برا عقد میخواد ۳۰ تومن طلا بگیره حتی.ولی میدونم ب عقد نمیرسم.

يه جورايي از به خودم ميگفتم اين الان چن هفته س ازم دوره واقعا نياز نداره صداي منو بيشتر بشنوه  ...

اتفاقا ب من میگه با ناز حرف بزن.عشوه بیا.وقتی پیشمی لباس خیلی باز بپوش.تو چت هم اصلا ادم سردی نیس.ولی هر وقت تلفن میزنم.ج نمیده.ج پیامم نمیده.فقط اخر هفته ها ک داروخونه تعطیله سراغ میگیره

هفته ای دو بار ،،چرا در هفته دوبار خیلی کمه ،،ببین ب نظر من بشین باهاش حرف بزن ببین دلیلش چیه حرفش چ ...

میگه بیکار نبودم.حالم خوب نبود‌بهانه میاره

خب بهش بگو دوست داری بیشتر بهش زنگ بزنی 

وای خواهر.نگو دلم‌پره.هزار بار گفتم.هزار بار قول داد.انگار ن‌انگار.منم معده عصبی دارم.هی میزنه ب معدمم ناراحتی.

وای خواهر.نگو دلم‌پره.هزار بار گفتم.هزار بار قول داد.انگار ن‌انگار.منم معده عصبی دارم.هی میزنه ب معد ...

وااای دوستم بیا با هم گلیه کنیم 😢خدایی مردا خیلی حرص درارن

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

من ۱۱ ،۱۲ ساله ازدواج کردم و تو طول روز حداقل ۳ بار حرف میزنیم حتی شده برای ۴۵ ثانیه در حال رفتن به جلسه، و بیشتر از ۱۵،۲۰ تا تکست میزنیم به هم و از حال خودمون خبر میدیم، واسه همین کاملا حق رو بهت میدم و نامزدت رو درک نمیکنم. اینکه هر ۳ روز با هم چت میکنید اونم تو نامزدی چیز جالبی نیست. من بودم یه مدت میزدم به فاز بی خیالی و یه مدت اصلا خبری نمیگرفتم ازش ببینم چه جور عکس العملی داره.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!