2777
2789
عنوان

جونم در اومد.

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 44 پست
خب شايد كارش به طوريه كه زياد دم دست ش نيست گوشيش

داروسازه.تو داروخونس.ینی حتی ج پیامم نمیتونه بده؟

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا اخر عاقبت این رابطه رو خیر کنه  خو زنگ نزن  اس نده  بذا خودش سراغتو بگیره

همه نامزدا رو میبینم ۲۴ ساعته سراغ همو میگیرن.این هفته ای ۲ بار.البته شهر دیگس

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

راستش کلافم.دیگه نمیدونم چی درست.چی غلط.با سیاست خواستم عوضش کنم ک نشد.چون تو ذاتشه کلا.نمیدونم والا.فک نکنم ب عقد برسم😔😔😖😖😖

والا من از جمعه تا الان به نامزدم اس ندادم مثلا خواستم ناز کنم اونم انگار نه انگار تا الان که سراغی نگرفته اون نازش بیشتره فکر کنم 😐😐😐قبلا در روز کلی بهم اس میداد 😕

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

بنظرم الان ازش جدا شو بعداز ازدواج نگاتم نمیکنه من شوهرم هروز میومد خونه بابام نمیتونست یه روز منو نبینه الانم همینطوره اگه دیدی تغییر نکرد تمومش کن فردا توی زندگی مشترک به مشکل برمیخورین 

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

هی میگه باید زودتر عقد کنیم.خسته شدم اینجوری.منم گفتم اخلاقتو درست کن.اونوقت.

والا من از جمعه تا الان به نامزدم اس ندادم مثلا خواستم ناز کنم اونم انگار نه انگار تا الان که سراغی ...

خب .میخوای چیکار کنی حالا.اینجور نمیشه ک

ببین مردا کسی ک بهشون بچسبه و هی زنگو اس بده براشون جالب نیس خوششون نمیااد ،،اینو همیشه بدون اگه ادا ...

من بدم میاد هفته ای دو بار اونم اخر شب سراغ بگیره.نمیتونم بی محلیشو ببینم

خب .میخوای چیکار کنی حالا.اینجور نمیشه ک

نمیدونم خانومای اینجا میگن تو اس نده بذار اون بیاد سراغت 😑

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

افسرده شدم انگار.بقیه رو میبینم انقد شاد.اونوقت من هی دعوا‌.اونم بی خیال.من نمیتونم مثل اون بی خیال باشم