2821
2789
عنوان

دارم میمیرم

1358 بازدید | 34 پست

۲۱ سالمه نه پولی دارم نه اجازه دارم برم سرکار حتی نمیزارن خانوادم که برم دانشگاه

موندم همش تو خونه صبح تا شب تو اتاقم به در و دیوار زل میزنم . به لطف خانوادم هیچ مهارتی هم بلد نیستم باهاش کسب درامد کنم . افسرده شدم هیچ دوست یا رفیقی هم ندارم . برخلاف خانوادم عاشق ارامشم و خوش اخلاقم ولی گیر افتادم بین اینا که دائم دعوا میگیرن با خودشون با من با همه

خسته شدم کاش راهی بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسب و کار انلاین برای خودت درست کن بدون سرمایه با تولیدی ها همکاری کن تو دیوار بزار بفروش محصولو از فروشنده برسون به مشتری

سود خودتو بردار اینطوری سرمایه جمع کن کم کم رشد کن

بخون دانشگاه قبول شو بعدش به زور هم ک شده برو.منم عین تو بودم انقد محدود کردن دیدم ظلم میکنن توروشون واستادم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

عزیزمممممم

یکم تفاهم داریم

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. کسی نبوده ک به اندازه یک مورچه درکم کنه. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

عزیزم با خوندن تک تک جمله هات یاد خودم افتادم سعی کن خودتو تو همون خونه سرگرم کنی خانواده منم شدید سختگیر بودن ولی یه مدت کار تو خونه زدم بعد یه مدت سرمایه جمع کردم انلاین شاپ زدم سعی کن دنبال چیزی که دوس داری بری ادمینی ام شغل خوبیه

تازه وارد☺️

سعی کن با یکی آشنا بشی

ازدواج هم نخواستی نکن ولی یواشکی فرار کن برو دیگه هم برنگرد پیش خانوادت

وقتی از دلتنگیت قلبشون از جا درآد تازه شاید یکم قدرتو بدونن ولی متاسفانه اون روز خیلی دیره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مگه میشه نزارن جای بری اینحوری ک زندانی هستی برو هنر چیزی یا بگیر قدر سنت رو بدون الان جووونی نری خیابون با دوستات کی میخای بری بعدم با دوستای خوب و سالم بگرد نه هر دوستی با خانواده صحبت کن اگر تو خونه زندانی با اورژانس اجتماعی در میون بزار ۱۲۳یا

۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی و روان باهاشون در مورد خانواده صحبت کن اگر زندانیت کردن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز