2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 34 پست
به نظرم میخوان انقد اذیتت کنن ک ازدواج کنیمامان منم همینکارارو میکنهاز وقتی خواستگارا میگفتن شاغل می ...

الان دیگه اکثرا دنبال دختر شاغلن کسی که شاغل نباشه رو کیس ازدواج نمیدونن

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

سعی کن با یکی آشنا بشیازدواج هم نخواستی نکن ولی یواشکی فرار کن برو دیگه هم برنگرد پیش خانوادتوقتی از ...

با یکی آشنا بشه ازدواجم نکنه و فرار کنه این چه راهنمایی بود دیگه

من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با یکی آشنا بشه ازدواجم نکنه و فرار کنه این چه راهنمایی بود دیگه

شما پیشنهاد بهتری داری؟ اگه هست مشتاقیم بشنویم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الان دیگه اکثرا دنبال دختر شاغلن کسی که شاغل نباشه رو کیس ازدواج نمیدونن

ولی اونایی ک دنبال زن شاغل میگردن معمولا کیس خوبی نیستن

دنبال پول دختره و خانوادش هستن

مرد خوب باید به خود خانمش حق انتخاب بده ک شاغل بشه یا نشه

شما پیشنهاد بهتری داری؟ اگه هست مشتاقیم بشنویم

خیر ندارم ولی پیشنهاد شمام خطرناک بود و ریسک زیادی داره

من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم

خب تنهایی فرار کنه

به هرحال هرچقدرم ریسک داشته باشه باز احتماله ولی موندن تو همچین خانواده ای دیگه ریسک نیست صدرصد اشتباه محضه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب تنهایی

این راه شاید ریسک داشته باشه ولی احتمالیه ولی موندن تو همچین خانواده ای دیگه ریسک نیست اشتباه محضه

کسب و کار انلاین برای خودت درست کن بدون سرمایه با تولیدی ها همکاری کن تو دیوار بزار بفروش محصولو از ...

میدونی چون تجربه ندارم یکم میترسم سرم کلاه بره تو اینجور کارها☹️

بخون دانشگاه قبول شو بعدش به زور هم ک شده برو.منم عین تو بودم انقد محدود کردن دیدم ظلم میکنن توروشون ...

دو سال پیش که کنکور دادم نتونستم چیزی قبول شم تجربی میخوندم از بین رشته های بر اساس سوابق هم چیزی که میخواستم رو انتخاب کردم قبول شدم ولی دیگه نذاشتن برم البته الان دیگه هر جور شده باید برم

عزیزم با خوندن تک تک جمله هات یاد خودم افتادم سعی کن خودتو تو همون خونه سرگرم کنی خانواده منم شدید س ...

مرسی ازتون ایشالا موفق باشین❤️ 🙏🏻 من الان چندین ساله وضعم اینه راستش دیگه هیچ چیزی سرگرمم نمیکنه اصلا دیگه وقت سرگرمی نیست الان من باید درس میخوندم کار میکردم برای آیندم .واسه کار هم مشکلم همون سرمایه اولیه هست که ندارم

به نظرم میخوان انقد اذیتت کنن ک ازدواج کنیمامان منم همینکارارو میکنهاز وقتی خواستگارا میگفتن شاغل می ...

اخه پس چرا همیشه به ظاهر مخالفه؟ همیشه میگه ازدواج نکنی بدبخت میشی فلان و اینا . زیاد حرفشو میزنه ولی فکر نکنم حتی بخواد شوهرم بده