2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 34 پست
برو سرکار اجازه نمیدن یعنی چی مگه میخوان چکارت کنن؟

دائم سرکوفت میزنن که اضافه ای مفت خوری مخصوصا بابام که بدتره اون میگه دختر تا ۱۶ یا ۱۷ سال بمونه خونه اشکال نداره بعدش اضافست بعد که میگم خب منظورت چیه یعنی شوهر کنم ؟ میگه نه ازدواج چیه برو سرکار منم بهشون میگم از خدامه برم سرکار بعد روز بعد تا میبینن مصمم هستم برم سرکار میگن تو عرضه کار کردن نداری بشین سرجات ابرومونو میبری😐😭

مگه میشه نزارن جای بری اینحوری ک زندانی هستی برو هنر چیزی یا بگیر قدر سنت رو بدون الان جووونی نری خی ...

میدونم تمام سنی که میتونم از زندگیم لذت ببرم داره هدر میره ولی اخه چیکار کنم؟ نه سرمایه ای میدن برم دنبال کار و زندگیم نه به لطف شون تا الان تونستم هیچ مهارتی یاد بگیرم🤦🏻♀️

حتی گواهینامه مو هنوز نگرفتم

اگه به اونجا ها هم زنگ بزنم اخه ابروی ادمو میبرن میان جلو خونه اون وقت دیگه اینا بدتر میکنن با من🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تنهایی فرار کنهبه هرحال هرچقدرم ریسک داشته باشه باز احتماله ولی موندن تو همچین خانواده ای دیگه ری ...

اخه من یه دختر تنها بی سرمایه که اینقدرم تو چارچوب خونه مونده ممکنه زود به هر کس و ناکسی اعتماد کنه خیلی خطرناکه نمیتونم ریسک کنم میترسم😢

همه ما یه سری مبارزات داریم بسته به شرایطمون

ببین قبلا فنی حرفه ای دوره ها رایگان چرم دوزی یا اینطور دوره ها میزاشت ببین چه دوره هایی داره و اصلا به چی علاقه داری و حالا وسایل اولیش چی باید تهیه کنی

سنی نداری از الان شروع کن با خانوادت صحبت کن یکی واسطه قرار بده هیچ کس از نظرش اینکه یه دختر بره مهارتی یاد بگیره بد نیست و کمکت میکنه