2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20340 بازدید | 403 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

*➖اندوه #امام_صادق عليهالسّلام به هنگام يادكرد مصيبت جدّش *

▪️ابو عُماره مُنشِد گوید: روزى نشد كه در محضر امام صادق عليهالسّلام از امام حسين عليهالسّلام ياد شود و ديده شود كه ايشان، از صبح تا شبِ آن روز، خندان باشد.

مىفرمود: «*حسين، اشك هر مؤمنى است».*

📚کامل الزيارات ج ۱، ص ۱۰۸

🖤#شهادت_امام_صادق_علیه_السلام_تسلیت

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

✍امام صادق علیهالسلام فرمودند:

*کسی که برای فرج دعا بکند ما خانواده

برایش دعا میکنیم🌸*

🌱#امام_صادق

🌷 #امام_زمان_عجل_الله💚

🌥 #الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج☀️

🔗 #شهادت_امام_جعفر_صادق

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام گلم الهی آمین بحق زینب الکبری سلام الله علیها عاقبت بخیر باشین در دنیا و آخرت ❤️🤗

سلام خدمت شما 💕 انشالله همه عاقبت به خیر بشیم

ممنونم ازتون بابت تاپیک خوبتون ❤

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

اللهم_عجل_لولیک_الفرج💕

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️

به نیت حاجت دلتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️ به نیت حاجت دلتون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد ...

سلام خیلی ممنون سلامت باشین ❤

ممنونم از تاپیک خوبتون مرسی ما رو هم شریک کردین 🙏🏼

عاقبت به خیر باشین انشالله

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

✍🏼 امام صادق علیه السلام:

🔸محبوب ترین ِ دوستان من کسی است که عیوبات مرا به من هدیه دهد

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

🌷 باید از شما مسلمان ها

عدهای باشند که مردم را

به سوی خیر و صلاح دعوت

کنند و به نیکوکاری وادارند

و ازبدیها برکنار سازند چنین

طایفهای حتماً رستگارند .

📚 آل عمران آیه ۱۰۴

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ